![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 472473474475476 2229> |
Автор | |
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eve sum povtorno po malite problemcinja so konekcijata...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Tuka sum Irence za 700...
Mora da nazdravime..
Marko...brzo cachite i shampanjot
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Marko a Boldrik
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
значи си британски хумор со бескраен цинизам.
во контекст.. Мр. Бин или Еднооки ![]() |
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Za krako vreme izvozivme 700 km...bravo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kafeto od tinja taka bese neli
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
Болдрик ми беше омилен
|
|
![]() |
|
Kardio...zarem sega ne si HAPPY???
Nemoj taka..sakam da te citam vesel...
|
|
|
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
ИРЕНА
а што беше млекото во кафето??? :)))))))))))))) |
|
![]() |
|
ВАЛ
како не сум среќен ама не се носам добро со новиот лик :)) |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Da Irence... Crna guja (I)... so Boldrik bevme vo rov... i ni dojde vo poseta eden general da vidi kako se borime... kakvo kafe mu napravivme na generalot... kafe so tinja... i boldrik mu plukna... generalot mislese deka e kapucino..... hahaaaa |
|
![]() |
|
![]() |
|
Marko ke ti kaze
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
ama poveke mi lezi ulogata na Rene od ALO-ALO... na zenata mu vikav: Your stupid woman... i imav dve ljubovnici edna golema i edna mala... za gore-dolu ... taman... heheee |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 472473474475476 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |