![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 381382383384385 2229> |
Автор | |
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nate - kako da delam komplimenti koga bev vo ocekuvanje da mi dojde kontrolata? Da bese nekoj drug moment, se ke bese drugo....
Mary - te pocituvam
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Marijana...sekoj si ima pravo na svoj sud...jas sum si takva...ti preci nesto kaj mene
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Marijana..ne me zanes dovolno za da bilo sto napises za mene,,,
|
|
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Val... toa e tocno ako otkako vrvot na rabotata e zenskata da dade ... No dokolku taa ima i drugi vrvovi za osvojuvanje... mazot prodolzuva so osvojuvanjeto... Najgolema greska tuka pravite zenite... vo najvaznata rabota ke recete: - tavanot ne ni e varosan... i decinata nemaat cevlinja... ufffffff i mazot e gotov ... KAPUT!!! heheee |
|
![]() |
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
Pozdrav do site...da ne gi nabrojuvam site
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Еј пак забегавме..
кај се сеирите сега???? Мацо ај доста имаме право.. романтични се дур не те освојат после се исти ајјце на јајце... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
val sto da mi preci ..nema sto da mi preci..ama vidi sega sto napravi..haos...
![]() |
|
![]() |
|
Ne morase da napises i da me podsetis deka sum mazena go znam TOA JASNO
|
|
|
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
Da ne propustam nekoj pa da mi se luti |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Ај сеа и ти не се вади.. контролата дојде пред да си одиме.. а пред тоа??? Сеир на мене и докторот ни факаше. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Marijana..jas pisav samo moi stavovi,ti bese taa sto dade nesoodveten komentar,,i sega JAS NAPRAVIV HAOS |
|
|
|
![]() |
|
Koga znaeme koj se mazeni, sega da vidime koi se nemazenite
![]() |
|
![]() |
|
Se povlekuvam... |
|
|
|
![]() |
|
Аци те видовме сите срце не се секирај ен се лутиме, дебатираме
виртуелно каде не можат лица, тонови на глас и гестикулации да се видат
па одма на лутачка..
него ацика знаеш дека бевме на кафе??? |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 381382383384385 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |