![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 360361362363364 2229> |
Автор | |
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ТРУЦКЕР КАКВО САКАЊЕ ЧОВЕКУ ВИДИ ГИ ПОРАКИТЕ,
НАТЕ МЕ ИГНОРИРА, ЗАКАЖАЛА СО ДРУГ :((((((((((( |
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
Ne e tocno.....I da zakazal so drug, golema rabota, ke pijat kafe i tolku. Interesno e ako si razmenat tel. broevi....ali mora da izlezes hrabar i da i kazes deka ne mozes bez nea.....i deka stvarno ja sakas. Te znam deka koga nemas ljubov si bez energija i ne ti odi sportuvanjeto...
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
O tuka bil i DR...kako e srcekrsacot?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Fala Trucker... !!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() Odma vozvrakam edna samo za tebe... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
marco - super e malaava......znaes li koja e temperaturata na sampanjskoto?
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Marko zakazuvas kolegium?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
поздрав Ирена
зар сум толку невидлив да ме приметиш последен :((((( леле ама ми тргна понеделнички, ме убивате во поим |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Trucker bas odi Marco& meg ryan - heheee
Irence... sigurno ke se vidime... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
E dobro de DR etapno te "oktrivame" sto ima poubavo od toa
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Trucker... dali ja snimi nakovalnata???
|
|
![]() |
|
![]() |
|
znam kako treba Marco.......najdi ja na internet i pisi i mail, nikogas ne se znae, mozda ke stanes poznat Makedonec....
|
|
![]() |
|
da ja cuvam....... |
|
![]() |
|
Veke ja najdov... http://www.megryan.com/... heheee
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ирена
па во право си дел по дел ништо поубаво и понтересно |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 360361362363364 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |