![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 19111912191319141915 2229> |
Автор | ||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Lili,pozdrav |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
Nate, takva konekcija so izvorot dava.....nevideno znaenje....prosvetluvanje do besvet....ALELUJA
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
Nate...
site vrtat a nikako da ti kazat... ako zenata se spoi so mazot... toa bilo konekcija na intelegencijata... i od ednofazna... Val ja pronajde trofaznata konekcija... (a ne Nikola Tesla)... hahaaa |
||
![]() |
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
Ej, dusicka, pa ti epten dobro si me zapoznal
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
Ako, Nate, kje preziveeme i bez struja...se vo ime na prijatelstvoto
![]() Posebno za Doktorot...
![]() |
||
![]() |
||
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
|
Нате не еве ме него кажи од кај да те земам да ми помогнеш и слушај ја Лилија, она не е теоретичар :))))
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Цук, слабо мудрост денес ![]() Имам струја ми ги ремети знаењата ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
Treba da napravime direkten prenos na spojot...
so lap_top i bezzicen internet vrska... za da sme vo tek so nastanite... hahaa |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
[QUOTE=marijana]
![]() ![]() ![]() Lele kolku ste bile sebicni, ne sakata i drugi da prosvetlite...OTKROVENIE...hahaha
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Лили срце мислиш без зазамљење скроз??
да не направиме хаварија од искри, па да не снемате струја по дома ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
GOOOOOOOOLEEM POOOZDRAV))))
KAKO SI ???
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Поздравче ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Natalija, ostaj gi lekciite....
Direkten izvor, bez zazemjuvanje - pa sto bide neka bide
![]() ![]() rizik stvara kapital!
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 19111912191319141915 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |