![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 312313314315316 2229> |
Автор | |
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Марко
сега треба уште да ги заземјиме фазите, ТАКА???? |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
da be... maja 30 bese specijalist za spoj...
taa e sega vo Kumanovo kaj mama... hehee i jas denes odam za Skopje ... zenata da si ja vidi mama... hahaaa Plavusa... treba da bides itra... sporo da mrdas so ocite... ama brzo da trepkas... i da vidis koja ti e tvojata druga polovina... hehe |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Da... se stava uzemljenie ne na fazite tuku na nozete... da ne ti iskri... hahaaa
|
|
![]() |
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
Марко
јас мислев дека кај жените искри по дифолт |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Se spoija li neboto i zemjata
![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Ako gi zazemjis fazite ke nastane kusa vrska...
ima se da odi vo vozduh... uffffffffffffff |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Sto sum propustila... |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Докторе да не ми ти треба помош во преводот
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Обавезно мора да има заземјување, може струја да не утепа ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Val se se spoi...
VODA-ZEMJA-VOZDUH-VETER-ZENA (5-TI ELEMENT)... ![]() MAZOT GO NEMA NIKADE... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Вал мила искри летаат искри
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Marko..imas sonce na avatrceto..bas sonce mi treba
![]() |
|
|
|
![]() |
|
цццццц
дури и ми е срам, Нате, па ти повеќе ја сваќаш ова струјава од мене. Значи ќе мора да се заземјиве оти може искри да летаат |
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
da ne treba PP aparat
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 312313314315316 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |