![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 311312313314315 2229> |
Автор | ||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
i da dodades" da zlato moe , potpolno si vo pravo"
![]() |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
Ako dvajcata sakaat ne e grev! ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
да де, да Маријанче да врати и јас тебе драга многу, забриши мила сега
за да се насобере пак прашина да имаме каде да пишуваме
||
![]() |
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
ova lici kako" ne e grev , tuku vistinska rabota"????
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Браво дами мои ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
|
дечки. шо се дешават тука?
![]() |
||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
Ete Kardio si najde utre dve_fazicki....
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
si igrame golemi!
![]() |
||
![]() |
||
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
|
НАТЕ, НАТЕ
благодарност што ми објасни за Марко :))))), стварно не го разбрав она за струјата, па на сто страни сум растргнат, плус преведувам (ОВА ЈАС СЕ ПРАВАДАМ ЗА МОЕТО НЕСВАЌАЊЕ). :)))))) МАрко јас несмеам да се мешам кај снашката твоја, значи ми останува само Нате |
||
![]() |
||
|
Plavusa dobre dojde...
eve se ucime kako da se spojat maskite i zenskite vo makedonija... ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
|
ахааааааа, сега знам...
а може да ми предадете некоја лекција на таа тема?
пошо јас врска немам!
![]() |
||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||
![]() |
||
|
more marko kaj e maja30, ja nema..ke kazese ona nesto..kako se spojuva mkd &slo
![]() |
||
![]() |
||
|
Bravo Kardio... drago mi e sto ti "svetna" sijaliceto...
moram da si ja zastitam snaskata... hehee |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 311312313314315 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |