![]() |
|
Дали имаш ... ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 136137138139140 152> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Го изгубив пред два дена
ДИ,талент за пеење?
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
Не Ди роло завеси? |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Не
Ди предлог за добар филм? |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
Имам во секое време и со задоволство би ти препорачал филм по твој вкус (кажи каков филм си расположена да гледаш) Ди дома нешто за грицкање? |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Акција некоја интересна
![]() Имам некои Марети со лук и луто пиперче, на очи солзи ми дојдоа ![]() Далли го имаш гледано Биг Хиро 6? |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
Не, но мислам дека филмот е добар и нема да погрешиш доколку се одлучиш да го гледаш, од акции би ти предложил Брзи и Бесни 7, Mad Max: Fury Road (2015), Léon (1994)малку е постар но е класика еден од најдобрите филмови кој навистина вреди да се гледа - не екласична акција повеќе е крими - драма - рилер но навистина вреди, Rise of the Planet of the Apes (2011), и вториот дел Dawn of the Planet of the Apes (2014) одлични филмови, The Man from U.N.C.L.E. (2015) овој е доста добар има акција, авантура, хумор ќе ти се допадне, Lucy (2014) одличен - акционен трилер со научнофантастични елементи во режија на маестралниот Лук Бесон. Мислам дека доволно ти предложив, имаш поголем избор, за кој да се одлучиш нема да погрешиш, а не е лошо и сите да ги изгледаш Ди трпение да издржиш цела вечер, да ги изгледаш оскарите до крај? Изменето од panter123 - 26.Февруари.2016 во 22:45 |
|
![]() |
|
Благодарам
![]() и Луси ми изгледаат некако многу страшни ![]() Зависи од обврските што сум ги имала наредниот ден, но кога сум била слободна сум ги гледала. Последниве неколку години не сум во тек со седмата уметност. Ди омилен лик од некој филм? |
|
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Ал Пачино во улогата на Тони Монтана (Лице со лузна)
ДИ,навика да шеткаш викенд?
|
|
|
|
![]() |
|
Да Ди темно чоколадо ? |
|
![]() |
|
Не
ДИ,повеќе пара фармерки?
|
|
|
|
![]() |
|
outlook123 ![]() Сениор ![]() ![]() Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
imam samo eden par
![]() di, patiki? ![]() |
|
едно е - не се две
|
|
![]() |
|
Од лани,за чудо имам и тоа два пара
![]() ДИ,навика да вечераш?
|
|
|
|
![]() |
|
outlook123 ![]() Сениор ![]() ![]() Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
ne se vechera na moi godini
![]() di, navika da peesh? |
|
едно е - не се две
|
|
![]() |
|
Ааа не тоа
![]() Повеќе да слушам рефрени од омилени мои песни:) ДИ,омилена филозофска изрека?
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 136137138139140 152> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |