![]() |
|
Љубовни off - муабети... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 23> |
Автор | |
Devojcence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Март.2015 Локација: Skopje Статус: Офлајн Поени: 497 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teska depresija- Toa se slucuva koga si povreden od nekoj sto si go sakal dolgo vreme.
|
|
![]() |
|
Devojcence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Март.2015 Локација: Skopje Статус: Офлајн Поени: 497 |
Sakam decko
|
|
![]() |
|
Te sakam i sekogash ke te sakam.
|
|
![]() |
|
Na ova zosto nema pricina ni odgovor:(
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Темава како да ја изгуби првичната намена... Кажи мило девојченце, што - Зошто? Има многу затоа што..
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Zalno e kako golemite ljubovi ne zavrsuvaat zaedno. Toa e zdravje. Zivot ide dalje.
|
|
![]() |
|
Kako be moze najgolemiot lazgo da go sakam a? Kako moze? Ni sama nemozam da si objasnam na sebe
|
|
![]() |
|
Mnogu mi e zal.
|
|
![]() |
|
Sto se nerviram koga me ignorira.
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Ќе биди, ќе биди
![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Sto maler ke bev. Se nesto ne mi uspeva.
|
|
![]() |
|
I sama nemozam da si poveruvam so kakov covek sum bila do sega. Ne dostoen za nisto. Ni za prijatno da kaze. E so takov.
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Многу болка во три поста.....Никој не вреди за толку болка според мене.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Dusata mi ja izgore, sekoj den se povekje i povekje.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |