![]() |
|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 295296297298299 339> |
Автор | |
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сдк-се нервирам ...интернетов денес турни да киниса
![]() Изменето од BIBI_G_3 - 17.Август.2015 во 13:06 |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
сакав да кажам - добро вечер, а оно веќе за добро утро станало ![]() |
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
сдк долгоочекуваниот дожд
![]() некој навистина ми го испрати
![]() Изменето од Schatzii7 - 22.Август.2015 во 00:40 |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Ме изедоа комарци..
Никогаш нема да се спасам
![]() |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Cudna rabota, karma u pm, se vrakjam od odmor dve glupi intervjua za rabota i sea se dvoumam kade da prifatam
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
д4 б3 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 1206 |
мене веке не ме прашат ![]() |
|
old d4b3
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
sdk..mi se prispa
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Сдк...Некој нешто бришел.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
сдк... ми се заглавил Space bar-от на тастатурата, не знам шо да му правам ама прстот ми е олеле мајко од притискање ![]() |
|
![]() |
|
менуваj
|
|
old d4b3
|
|
![]() |
|
сдк... азоштодаменувамкогаможеивака,бездасемачамдапритискам ![]() |
|
![]() |
|
убубепишуваjвака
|
|
old d4b3
|
|
![]() |
|
ууеиуааа
ова само тренирам ако заглават други како ке изгледа |
|
old d4b3
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
СДК
Убава порака ![]() ![]() |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 295296297298299 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |