![]() |
|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 294295296297298 339> |
Автор | |
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Сдк...ова многу ми значи...
![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
сдк
![]() сакам кога се сакаат
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
Devojcence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Март.2015 Локација: Skopje Статус: Офлајн Поени: 497 |
I jas isto :)
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Сдк...Емотивна била третава смена...Некој плачејќи си легнал.
![]() |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Добре е што заврши без тепачки...СДК де...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Сдк....Море не,да не буцкам.
![]() Има ли полошо од дете посабајле кога ќе се расплаче. ![]() |
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Sakam da kazam odamna ja nemam videno File
![]() |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
сдк- успеав!!!!! три пати ура за ја!
![]() |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Edni pesimisti, drugi nepismeni, treti privilegirani, chetvrti so nedostatok na daski..
Ne znam zoshto samo mene vakvi specijalki me okruzuvaat ![]() Ke si go fatam pravecot nakaj Mars, sigurno tie zelenite se podobri... |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
сдк...ќе биде напорен викендов....и тој после него и тој после него...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Sdk...Nece Mama doci , nece nikada
![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Jas, pivoto, nokjta, muzikata, dozdot i komsikata na prozor od karshi.... Romantiki
Scenario ko za na film
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Devojcence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Март.2015 Локација: Skopje Статус: Офлајн Поени: 497 |
K.. E edno nizaedno
![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
aj pravi mi drustvo, imam eden DAB za tebe
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 294295296297298 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |