![]() |
|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 285286287288289 339> |
Автор | |
Mazak ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
СДК дека им се заблагодарувам на друштвото на сите што денеска ми го правеа на форум со нивните мислења и постови, ми беше интересно.
![]() |
|
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
сдк... ми се пријаде од муабетите на Орка и Габи, а немам ни јас фрути ди маре во фрижидерот ![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Сдк...Види ако нема и пиво,мора сите од иста продавница да сме ги купиле.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
Сдк ме радува што Шаци стана повторно активна на форумов
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Сдк,
Ако продолжи да биде вакво времето, ќе се преселам во Дубаи! За инат само.. |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
sdk...
![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Сдк...Лаки шо напраи еден куп сега ќе се пријават за бесплатни часови по јога,со политикана.
![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Sdk zalam sto vecerva propustam dobra zabava radi glupi pricini no mala uteha e shto seuste me drzi euforija od sinokja na Amadeus
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Sdk...Imajte ubava vecer
![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Imam pretcuvstvo deka ovaa vecer kje bide prekrasna
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
SDK...Albi beg
![]() |
|
|
|
![]() |
|
outlook123 ![]() Сениор ![]() ![]() Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
сакав да кажам ама не могу..
![]() кога некој метла не фаќа! ![]() чија си? ![]() Изменето од outlook123 - 29.Јуни.2015 во 21:36 |
|
едно е - не се две
|
|
![]() |
|
Mazak ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
СДК дека метлата ако не ја фатиш на време ке ти побегне и нема никогаш да станеш вештицата што лета...
![]() |
|
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
|
![]() |
|
outlook123 ![]() Сениор ![]() ![]() Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
не ме рчкај у времето - мазак !
![]() |
|
едно е - не се две
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 285286287288289 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |