![]() |
|
Специјален поздрав до... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 255256257258259 281> |
Автор | |||||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Сп до сите членови он лајн, нека имаат убаво попладне
![]() Вкупно има 120 Активни корисници онлајн, 1 Членови, 0 Анонимен член(ови), 106 Гостин, 13 Пребарувач(и) Најмногу членови биле онлајн 304, 17.Ноември.2013 во 18:03 Членови онлајн: Gabriela_S |
|||||
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|||||
![]() |
|||||
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13976 |
||||
,,,,,ortak pivo bez dobri cicki ne biva ![]() ![]() i PPS,,,,e da de da ne gi zaboravam i drugit da ne fanat kusur pozdrav do site ,,, ![]() ![]() ![]() Изменето од pajser - 10.Март.2015 во 19:44 |
|||||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|||||
![]() |
|||||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
||||
Цццццццццццц пак ме остави без пиво.
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
||||
До загор
![]() никогаш нема да му текне на човек каков шифра-мен си станал
![]() |
|||||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|||||
![]() |
|||||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
||||
Активни корисници
Активни корисници Вкупно има 85 Активни корисници онлајн, 1 Членови, 0 Анонимен член(ови), 74 Гостин, 10 Пребарувач(и) Најмногу членови биле онлајн 304, 17.Ноември.2013 во 18:03 Членови онлајн:Орка Поспецијален не би можел да биде поздравот де. ![]() |
|||||
![]() |
|||||
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
||||
Вкупно има 68 Активни корисници онлајн, 1 Членови, 0 Анонимен член(ови), 57 Гостин, 10 Пребарувач(и)
Најмногу членови биле онлајн 304, 17.Ноември.2013 во 18:03 Членови онлајн: laki_bu Specijalen pozdrav do clenovite koi se online
![]() |
|||||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||||
![]() |
|||||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
||||
Може. ![]() ![]()
|
|||||
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|||||
![]() |
|||||
||||
Може,ама сега кога ќе ја видат гајбава...Попаметно е да одиме во гости,раат да си го испиеме.
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Јас веќе отидов, не се гледам, не ме гледаат хаха
![]() |
|||||
|||||
![]() |
|||||
||||
Активни корисници
Активни корисници Вкупно има 126 Активни корисници онлајн, 2 Членови, 0 Анонимен член(ови), 111 Гостин, 13 Пребарувач(и) Најмногу членови биле онлајн 304, 17.Ноември.2013 во 18:03 Членови онлајн: Орка, evangeline Поздрав до свите гости,со сликата... ![]() А овие онлајн со песната... ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Јас па не знам што бараат овие двајцава онлајн. Изгледа не ги гледаат турските серии
![]() |
|||||
|||||
![]() |
|||||
||||
Јас само домашни производи конзумирам...
Во моментов ја пратам серијата Бомба, и по епизоди ми изгледа дека ќе ја надмине и Малечката невеста. ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
||||
СП,до Шатци
![]() ![]() |
|||||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||||
![]() |
|||||
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
||||
![]() ![]() |
|||||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 255256257258259 281> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |