![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 144145146147148 2229> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ha,ha Mari...se zapali...a |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
eden vic za Kardiolog...
ucitelkata gi prasuva decata sto ima srceto... Djokica vika: jas... jas.... i go stanala... - ucitelke srceto ima dve noze!!! - kako bre Djokica dve noze??? - ami ucitelke, go slusnav direktorot kako vika: srce kreni gi nozete!!! - SRAM DA TI E DJOKICA... SRAM... SEDI KEC!!!! |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
ha,haaaa BRAVO DJOKICAAAAA |
|
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
- Učiteljice, Perica me gađa stolicom!
- Pa gađaj i ti njega. - Ne mogu, rijetka mi je. |
|
![]() |
|
Acika...ama me skokotka ovaa brokulava...zemaj kremata od Marko...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
marco vicov....
![]() |
|
![]() |
|
Ucitelkata mu vika na Djokica....
- DJOKICA.... TI SE DIGAS... A JAS USTE NEMAM SVRSENO... SRAM DA TI E... SEDI KEC!!! |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
dodusa ja nemam pravo da zboram,eden vic nemam zapamteno! ke go slusnam ke se iznasmeam i mi se brise
![]() |
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
kvalitetna ke da e kremava vale, kako dobro lizga
![]() ![]() |
|
![]() |
|
- Djokice... imas edno jajce i ako ti dadam uste edno... kolku ke imas?
- ne sum glup ucitelke, ke imam madina!!! |
|
![]() |
|
vale,zadovolna od masiranjeto?
|
|
![]() |
|
ajde acika...
so red masiraj... jas se znae... gi glancam sandalkite... ama gi svetnuvam so posebna krema za sandali od brokula... malku ke im lizga koga ke odat zenite... i poveke ke mesaat so kolkovite... hahaaa |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 144145146147148 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |