![]() |
|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 227228229230231 339> |
Автор | |
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Мислам дека го видов мацолот на ова жешко.
Ќе почнам да халуцинирам
![]() |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Сдк...Поголем мацол од тебе нема.Кога влезе,пиша и излезе. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Aaa, jas sum pobrza i od kojotot, ama i popametna od pticata
![]() |
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Сдк...Сакаш да кажеш како спиди Гонзалес
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Ова е моја слика ![]() Ама не е Мичо, туку е ден друг мацол.... или мацолка, не проверив што беше ![]() |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
СДК...
како што жена ќе го смени машкото... упс, ќе напишев мочкото за малку... ![]() не може ништо друго... |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
сдк...сезоната е официјално почната
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Тенџерето од братство со се јадењето ми скокна од балкон.
Какво самоубиство ![]() |
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
SDK....e sto sdk de
![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13975 |
Вкупно има 63 Активни корисници онлајн, 5 Членови, 0 Анонимен член(ови), 45 Гостин, 13 Пребарувач(и)
Најмногу членови биле онлајн 304, 17.Ноември.2013 во 18:03 Членови онлајн: ANA_MARIJA, Орка, pajser, Анастеа, laki_bu ,,,, ,,,,seushte leto,,a ovie otkachenive visat na ,,net,,,,SDK de,,, ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
лето, лето а јас вечерва по чорапи и со џемпер ![]() |
|
![]() |
|
Me kasna machka. Prv pat vo zivot ja vidov, me kasna od chista mira. Ne ja ni doprev.
Sto li i beshe problemot?! Kako me boli sega nogava. Sekoe losho mora prvo mene da me pomine ![]() |
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
СДК...
врне, врне... Сара... накиснав го глушец... |
|
![]() |
|
Kje mu ja pushtam machkata shto me kasna na kojsumjas
![]() I sakam da kazam deka ova Skopjevo mi stana odvratno! Malku dozd i gotovo, da gi barame chamcite na ohrigjani ![]() Ne znaev koja strana da fatam, od shto e se blokirano. |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 227228229230231 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |