![]() |
|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 216217218219220 339> |
Автор | |
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сдк...од музикава не се спие
![]() |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
за пиво фест не се спие
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Сдк...Да си бркам работа.
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
сдк... да се фаќам и јас за работа, доста ги тегнев кафињата ![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Сдк...Не ми се веруваше дека и ќе биде.
![]() Мора да научам "НЕ" да викам. |
|
![]() |
|
Сдк...Колку лесно човек може да се навикне на некои работи...
Па дури и мерцедес Е класа авангард да е тоа со автоматски менувач. Бре бре кад се видим сам себе подзавидим. ![]() Среќа за два три дена е ќе отидам у некој филм оти. ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
кажи што е лесно да се навикнеш на автоматски менувач ![]() сдк... сум стасала се, дури сама си се чудам. уште да остане малку место па да бутнам уште некоја ташна или пар штикли... никогаш не ми се доста ![]() |
|
![]() |
|
Сдк не да е лесно...Пред некоја година возев ауди Q7
кај братучед ми на работа.Па кога му седнав на мојот јаден кореанец душа ќе му извадев да не беше другарот да ме потсети оти сега возам кола со рачен менувач. ![]() |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
СДК.. Водата е многу важен елемент од животот, без неа не можеш да направиш кафе.
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Помина уште еден пиво фест во Прилеп ... Преубав помин бар за мене ... Сега ќе чекаме Струмица Опен
![]() |
|
|
|
![]() |
|
SVOJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
skd Se sto e ubavo ima kraj,brzo pominuva nema ni da zabelezis kako ti pominale bas 4 dena kako sekunda
![]() Изменето од SVOJA - 21.Јули.2014 во 05:00 |
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Ovie od AMC ne veruvav deka mozat da bidat tolku glupavi
![]() |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Е за болдираното се мислев дека е поинаку
![]() |
|
|
|
![]() |
|
сдк... само уште циклон ми фалеше ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 216217218219220 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |