![]() |
|
Денес... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 516517518519520 566> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
денес... таман ќе испиев едно кафе од Орка, он се предомислил ![]() а да видиш само каков филџан сум добила на поклон, цело тенџере ![]() не 5 евра, може и 50 да ме чини едно такво кафе ![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Денес касно е..
Ама ај утре посабајле бакшиш кафе ќе биде, и така инвестицијата е направена. ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Да не се предомислиш кога ќе го видиш филџанот т.е. тенџерето ![]() Денес една непозната жена ме застана и ми изнареди комплименти за ќерките, а мене па едно ууууубаво ми дојде, се подув како квасец ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Денес бев спремна добра пара да дадам за едно кафе од Орка...Штета што решил да менува струка
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Денес лижам ... кхм, кхм ... мед!
![]()
![]() Оди да манипулираш со нив, да те видам! ![]() ![]() ![]() |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Штом со опашките не мрдаат но бодат,не би си играл со нив.
![]() Денес...Му текна на екс директоров по два месеца да се јави...Ма ајде малограџанство. ![]() |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
денес во Прилеп
![]() ![]() |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
денес си заработив казна за паркирање, на уредно платен паркинг ![]() |
|
![]() |
|
денес може да испијам и 100 кафиња само за да си направам пауза ![]() |
|
![]() |
|
Денес таман се средив со шишање и седнав мислејќи дека ќе имам раат ден...
Ете ти го телефонот ![]() Ајт пријатен ден... |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13976 |
,,,,
![]() ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Денес го најдов ова:
![]() |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
![]() |
|
Денес ако си легнам пред 3 и ќе имам среќа.
![]() |
|
![]() |
|
Денес да не зарекувам,ама поштено ќе одморам.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 516517518519520 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |