![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 101102103104105 2229> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A be imate drugi temi...zasto tamu ne si brkate rabota
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
deka izgleda sakas da bides vrzan u konverzacija...znaes neli "deka si mnogu citan i dlabokoumen" toj efekt kako e imenuvan,neli?? |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Lilija,,,OSTAVI PLS
|
|
|
|
![]() |
|
Od miloni temi OVDE NA FORUM BAS ZA NASATA SE ZAKACI??
|
|
|
|
![]() |
|
Tamu pisuva za site OD SAJT./TOA ZNACI OD IDIVIDI SAJT
|
|
|
|
![]() |
|
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Ne sakam ja da se druzam so Vas ama uopste....
Samo sakam da si pisuvam...gluposti... pa ovaa tema mi se vide najadekvatna he he he ![]() |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
VAL, JAS SAMO SE OBIDUVAM DA MU POMOGNAM, MI E ZAL, I TOJ E DOBAR COVEK, AMA NE ZNAE KAKO DA SE IZRAZI:)))))))
A SEGA DEFINITIVNO GO STAVAM NA IGNORE:))
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
VAL, KAJ OTIDOA DRUGITE???
|
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
Zdravo decki...kako ste ?
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
cim taka aj u nasiot podforum "moderatori" sigurno deka ke ima nekoi sto ke glasat za ban.....pa ke vidime kolku toa e vistina so druzbata!! |
|
![]() |
|
Nindza...ti si sozdaden za vakvi bosh temi....nevrzani...ama ne so licni navredi,PLS
|
|
|
|
![]() |
|
ACIKA, ZDRAVO:)))
|
|
![]() |
|
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Izvini a ova e burundi sajt ???
Aj cao LOPATO...sorry drshko od lopato de ![]() A ti be LU koga mene me vredjaat sto en ripnes za mene , nego ja koa ke kazam lopata toa ne cini...c c c c dvojni standardi I sto e loso u lopata...korisna alatka... e toa...za kopanje ...zemja... mene bash mi e ubava ![]() |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
zdravo acika
tuka sme,tuka sme
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 101102103104105 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |