![]() |
|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 183184185186187 339> |
Автор | |
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сдк,работава ми е село гори-баба се чешла
![]() |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
СДК...Моето село изгоре,но сликата на фејсбук ми е одлична.
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Сдк,засега ниедна песна не ме воодушеви
![]() Ај да видиме што следи понатаму?
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
сдк,јас не гледам ...ни евровизии ниту турски серии ( и величествениот се брои)
![]() |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Pred mene sedi Beni (Non stop) i mi se svrte vo misla kolku podobar pretstavnik kje beshe toj. Hmm
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
сдк-поздрави го
![]() |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Сдк,добар беше сценскиот настап на Тијана,
малку фалш,ама ајде во целина беше енергично и впечатливо ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Сдк,
Грција имала поубави песни и настапи штета што не настапи Сакис
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
СДК...Пронајдете го натрапникот
![]() Вкупно има 69 Активни корисници онлајн, 5 Членови Членови онлајн: Valerija, fiks, la fille, Орка, Gabriela_S |
|
![]() |
|
Сдк,
Полека ќе биде се
![]() |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
СДК...Орка се гребе за функција ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
СДК...Ццццццццц популистичко гледиште.
Сакав да потенцирам оти само мојот ник е кирилица. ![]() Изменето од Орка - 09.Мај.2014 во 22:32 |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
СДК...упс
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
д4б3 ![]() Сениор ![]() ![]() Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
да бе |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 183184185186187 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |