![]() |
|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 182183184185186 339> |
Автор | |||||||
svetosparki ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
SDK...pa kaj ste sea,site fakultetizirani seznajkovci...
ubacete se site kaj decava,im treba pomos pred zavrsnite ispiti,ane da dremete na na nekoi forumi i podforumi i da spijunirate... eve vi sansa da gi dokazete vasite diplomi... |
|||||||
![]() |
|||||||
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
||||||
Ja pa za nigde sum bil
![]() Sparki be oj pomogni im stom si gi videl deka se macat, ne tuku im fakaj seir u raznovo
![]() |
|||||||
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|||||||
![]() |
|||||||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
||||||
сдк...колку парите го менуваат човекот... жално
![]() |
|||||||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||||||
![]() |
|||||||
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
||||||
SDK...Leka nok
![]() |
|||||||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||||||
![]() |
|||||||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
||||||
И по кој знае кој пат се откажувам од тоа што го сакам. Ми се смачи веќе!
![]() |
|||||||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|||||||
![]() |
|||||||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
||||||
СДК...бројки, буџети, бројки, буџети...алоооо, да сакав да бидам економист, ќе се запишев на Економски факултет
![]() |
|||||||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|||||||
![]() |
|||||||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
||||||
СДК...Кој и е крив кога не слушала како мала...
Мене ми викаа учи синко за да не работиш, јас си учев и еве сега си седам дома. ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13979 |
||||||
,,,e kako ke visevte na forumov ako rabotevte,,,
![]() ![]() |
|||||||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|||||||
![]() |
|||||||
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13979 |
||||||
,,,shto li samo pravat ovie,,,
![]() член(ови), 57 Гостин, 38 Пребарувач(и) |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
||||||
СДК...Тие сигурно не учеле,па не знаат ни да се логираат.
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
,,,, ![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
СДК...Е и тоа е наш изум,уште од пусто турско.
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
,,,od koe pusto,,,,jali gledash poludea site po turskive serii,,sreka sho barem ima i pijachka niznimi,,
![]() ,,,tiki na ovoj kolku mu treba za da ja prochita naslovnata,, ![]()
,,,e aj vreme e da se ojt,,, ![]() Изменето од pajser - 08.Мај.2014 во 13:18 |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
||||||
сдк јас работам и можам да пратам што се дешава овдека
Изменето од емил - 08.Мај.2014 во 14:06 |
|||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 182183184185186 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |