![]() |
|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 176177178179180 339> |
Автор | |
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Сдк...Се враќам во нормала.
![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Сдк ве поздравувљм од врнежливо Скопје
|
|
![]() |
|
ANA_MARIJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1275 |
поздрави го Скопје од нас
![]() |
|
Mи е гајле
И за универзумот и законите кои го движат, Гајле ми е ако утре запре светов |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Сдк,колку работа си завршив денес
![]() Ептен домаќинка ,нема што:)
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
сдк...пад на имунитет...
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
сдк...сакам кога ќе докажам дека само јас сум бил во право а четеринаесет други не ....
![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Сдк....Што е оваа тишина понеделнички
![]() ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
СДК...Шефката станала видовита
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() не сакам да кажам ништо, сакам само да пробам од колачите ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
СДК...ќе и ги сервирам со ладно Скопско
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
сдк... не пијам скопско не ми оди со колачи ![]() |
|
![]() |
|
СДК...леле, пак сум утнала...кафе мислев
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Сдк,
Верувам во некоја наградичка
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
sdk.....
![]() .........
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 176177178179180 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |