![]() |
|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 154155156157158 339> |
Автор | ||||
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
,,,SDk de ,,,dali da placham ili da se smeam,,/na deneshen den odsabajle,,,
|
||||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||||
![]() |
||||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
|||
СДК ... вака сами со шефицата на форум како на приватна журка ...
![]() |
||||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||||
![]() |
||||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|||
ќути, па и се заигравме дали имаш, дали немаш... ![]() |
||||
![]() |
||||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
|||
СДК .... Јас скоро никогаш не влегувам во игри .... мора да ми е страшно досадно ...
![]() ![]() |
||||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||||
![]() |
||||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
|||
Мене од што ми е досадно се фатив за работа
![]() |
||||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||||
![]() |
||||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|||
сдк... ако им е толку досадно, да ги викнам малку на помош ![]() гледам на Ванѓето и се работи нешто ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
СДК ... Јас ќе пуштам музика, а ако сте добри може и кафе да ви направам ...
![]() ![]() |
||||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||||
![]() |
||||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
|||
Доста беа кафиња од сабајле, еден сок ако дадеш може
![]() А мене кога ми е досадно работам се и сешто, инаку тешко.
|
||||
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||||
![]() |
||||
|||
сдк... јас ќе сум мнооооооогу добра ![]() па може и вечера ќе ми направиш ![]() Изменето од Анастеа - 03.Април.2014 во 17:50 |
||||
![]() |
||||
|||
СДК ... уште малку па ќе ме убедат и благо нешто да направам ...
![]() ![]() |
||||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||||
![]() |
||||
|||
сдк... ај да одам сама да си направам, нема фајде од вас, само се фалите ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
СДК ... Само ти дојди ми поблиску, па ќе видиш кој се фали ...
![]() ![]() |
||||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||||
![]() |
||||
|||
||||
![]() |
||||
|||
СДК ... Лина ќе ми плати за оваа НИСКА провокација ...
![]() |
||||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 154155156157158 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |