![]() |
|
Дали имаш ... ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8788899091 152> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Не,по една само
![]() ДИ,желба за готвење?
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Имам ...
![]() ДИ многу книги дома?
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
имам...немам за банирање
![]() ди две или повеќе обетки на едно уво? |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
имам, ај да одам малку да ги подружам ![]() ДИ бришач за офтопици? ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Ретко ми се случува
ДИ,многу обврски по дома конкретно денес?
Изменето од Valerija - 01.Април.2014 во 15:31 |
|
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
имам мора да сум била мачка во некој претходен живот ![]() ДИ денови кога не ти се зборува со никој? |
|
![]() |
|
Имам
![]() Мојата природна е таква ДИ,мрзливи денови?
Изменето од Valerija - 01.Април.2014 во 15:18 |
|
|
|
![]() |
|
имам ДИ денови на бушава фризура? ![]() |
|
![]() |
|
Имам, да
Уметнички слики на ѕидови?
|
|
|
|
![]() |
|
имам неколку ДИ завеси на прозорците? |
|
![]() |
|
Порано собирав,сега немам баш многу
ДИ,тексас сукњичка?
|
|
|
|
![]() |
|
која домаќинка нема дрвена лажица ![]() ДИ многу разгледници од по светот? |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
не
ДИ дрвена лажица
|
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Ne
DI navika dodeka gledas film da si zboris so glumcite (onaa reakcija na sozivuvanje so glumecot)
|
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8788899091 152> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |