![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 360> |
Автор | |
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Знам дека ако продолжиме вака со шефицата ќе „Нафталинот“ брзо ќе отиде во архива па ќе отвараме нова „Лаванда“ дискотека ...
![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Што е ова, нова дупка? ![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Знам ( веќе ) дека се наоѓаат Портите на пеколот . Во Туркменската пустина
![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
денесКи че е убав ден и супер че си го поминам
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Знам дека ќе си пукне од мака
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Знам дека се ближи крајот на уште едно тромесечие ..... пак има навалица на барања за „итни состави за утре“ во Образование ....
![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
...не можам да седам мирна на добра музика ![]() или ќе си тупкам со ногата или ќе станам да играм... посилно е од мене ![]() |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
ЗД.....со какви ретардирани сум имал досега работа, оваа е пи.кин дим .....
![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
знам дека денес се исончав на снегот ![]() ваква сум во образите ----> ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
zd...ste so mene,
ustvari jas sum so vas...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
ЗД,си го земав конечно она
кое за некое време ќе ме усреќи ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
знам дека го погоди и времето... викала ![]() |
|
![]() |
|
sikter ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
znam deka
nikogash ne vikala........ nikogash !
![]() |
|
![]() |
|
знам дека реков дека нема да банирам, ама ако постои нешто на овој свет за кое немам милост тоа е педофилија! ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |