![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 21882189219021912192 2229> |
Автор | |
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eve i jas ja podrzuvam lili ..za promena na direktorskoto mesto so koja taa veli deka nema da ja izvrsuvaa soodvetno funkcijata...da glasame koj e za????
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
e MARCO ME POGODI SEGA...MI LEZI DIPLOMATIJA:)))))))))))
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
da Lily...
eve ke te preraspodelime na mesto Direktor za odnosi so stranstvo so dva sektori: - so EU - so svetot Ti cestitam novoto rabotno mesto... cmok-cmok... |
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
CEKAM PREDLOZI ZA NOVO MESTO!!!!
|
|
![]() |
|
BARAM NOVO MESTO VO FIRMATA...KAKO EDEN OD OSNOVACITE SE NADEVAM DEKA IMAM PRAVO DA BARAM....
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Ne ja bivalo za AOP,lili..Marko..ajde nova pozicija
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Firmata ni e "Conecting people"...
i tebe te stavivme za Direktor za Plan i analiza poranesno AOP (avtomatska obrabotka na podatoci).. hehee |
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
a ti lili ke bides zadolzena za obrabotka na podatoci
![]() |
|
![]() |
|
super, ne e loso i vaka....
Samo losa funkcija za vo firmata ste mi odbrale...ne me biva za toa...
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Dime...go nema..denes..
Nema koj kafe da ni zamatuva
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jas i moeto masazerce...se relaxirame...Mary pushi..
Marko patentira nov nacin na vegatrijanska masaza
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sajtot e blokiran,se snajdovme,na vakov nacin
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hahaha..bravo be...
da pocneme i da pecalime, a?????
Acika zdravo:)
|
|
![]() |
|
Direktor Lili za obrabotka na podatocite, |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 21882189219021912192 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |