![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 2229> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
acika...
nema potreba "only for women"... ako vlezat mazi.. ke im dademe brokuli... ako vlezad dami... se znae hevtosuvanje... hahaaa |
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
a sto ke cementirame, mari ?
![]() |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
mora da ima vo sekoja kancelarija i po eden maz, poradi odrzuvanje na konekcijata
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
acika toa "trajno, kvalitetno , sigrurno" bas nekako za kuka gradenje e
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ako ostanat samo zeni, ke padne konekcijata, ke ni propadne biznisot,marko
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Ha,haaaaa Cemnetiranje..me nasmeavteeeeee |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
da Val... ti si za sorabotka so menadjerite...
odma me seti Val... na ednata sandala staviv edna brokula za da ja ispituvame na zenski pritisok... hahaaa |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Acika....samo so zeni,ke cuti biznisot..ke vidis kako ke se PRIVLEKUVA STRANSKIOT KAPITAL
![]() |
|
|
|
![]() |
|
toa se odnesuva na konekcijata mari, nikade ne spomnuvame gradenje na objekti:
Konekcija -trajna
Konekcija-kvalitetna , se misli na trofazna
![]() ![]() Konekcija -sigurna
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hA,HAAAAAA
Brokula vo sandalkata lele,Markooooo
|
|
|
|
![]() |
|
Veke imame iskustvo so stranski kapital vale, i toa ke go iskoristime
![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |