![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 2229> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ha,ha Smeshki.... Acika,,od masava imam cudni misli |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Acika...nesto mi napravi...ha,haaaaaa
|
|
|
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
pravam cuda, vale
![]() ![]() |
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
,,Conecting people,,DOO export -import
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
dobre dojde maja...
ne e kriv kompjuterot.. otkaza didividito... ama pak se snajdovme... Maja ... te stavivme na rakovodno mesto... vo nasata firma... Glaven pretstavnik za Slovenija... ama acika veli da go smenime imeto na firmata... :) |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() maja 30 uste si tuka?
|
|
![]() |
|
mislish od masazata , vale
![]() |
|
![]() |
|
Ha,haaaaaaaaa
Masa sum napisala.HA.HAAAA
Od masazava Acikaaaaa
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Koj e za promena na imeto na firmata ,,conecting people,, DOO export-import , neka glasa vednas
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
se osekjam cudno
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maja 30 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Dobro ve najdov
Za firmata ke morate podetalno da mi objasnite oti nemam vrska što se slučuva
Vo nedela patuvam nakaj vas
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pa za firmata ke se dogovorime koga ke ve vidam
nego ti Marko sega pa čuvaj se vo vtornik ke te sirnam na rabota
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |