![]() |
|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 124125126127128 339> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Сдк,арно се изнашетав
пошо еве го дождот
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
СДК.. не го разбирам значењето на празните пораки
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Сдк,сум си останала логирана на форум
цела ноќ,мислејќи дека се одлогирав
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Сдк,честит Св.Трифун и Св. Валентин кој како милува и си прославува ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
сдк... ќе ми треба уште едно ![]() ![]() |
|
![]() |
|
д4б3 ![]() Сениор ![]() ![]() Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
![]() Изменето од д4б3 - 14.Февруари.2014 во 10:18 |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
СДК, и мене ќе ми треба уште 2-3 кафиња...
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
кафе од Да бе ![]() сдк... морам ![]() ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
СДК... фатаморгана
![]() |
|
|
|
![]() |
|
сдк... базинга ![]() |
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
СДК ... Шефице децата се заиграа ....
![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
СДК, а бе не издавај
![]() |
|
|
|
![]() |
|
сдк.... пак ли сте во собата бе ![]() |
|
![]() |
|
СДК, тројка
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 124125126127128 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |