![]() |
|
X Фактор |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3233343536 65> |
Автор | |
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jas ne mislam kako tebe ,a i ti bas me iznenadi ....do sega na temava pokaza golemo poznavanje od kavlitet koga e vo prasanje muzikata pa so ovaa tvoja konstatacija malku sum iznendaden ![]() Tamara e odlicna no nema sansi pokraj ,Ilma ,Daniel i Lukijan ... Spored mene e podbednik ke bide eden od ovie trojca , Dokolu pobedat doktori toa e zatoa sto se 5 momicnja a devojcinjata navistina glasaat za niv ..ne e isto 5ca so 1
![]() |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
![]() |
|
Crna Arapina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 575 |
и јас од почеток мислам дека она ке победи , некако цело време ја туркаат со сила имаше 1 настап супер 4 катастрофа а и сомнежот ми се зголеми после ова што го прочитав
Видеото кое што го изработи и објави глобалното „Х-фактор“ на официјалниот YouTube канал предизвика многу сомнежи, прашања, претпоставки, па дури и обвинувања. Имено, во видеото составено од најубавите моменти на сите „Х-фактор“ шоуа низ светот во една секунда се појавува секвенца од настапот на Тамара Милановиќ од првата аудиција. Со оглед на тоа што во останатите делови од видеото најчесто се појавуваат победници или фаворити на шоуто во Австралија, Велика Британија, Израел и САД, чудно е како меѓу сите нив се најде само Тамара од српското издание на „Х-фактор Адриа“. Дали е само случајност или некаква најава, засега нема никакво објаснување. Погледнете го видеото: |
|
Train hard,Fight easy !
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Мислам ќе победи Тамара
сакале,не сакале така ќе биде изгледа ![]() Како и да е ,јас си го обожавам! |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Crna Arapina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 575 |
не ми важно кое место е
нека си го најде местото во музиката и да уживаме со неговите песни ааааа има талент премногу
|
|
Train hard,Fight easy !
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Така е за жал.Немаме член во жирито
тоа е поен помалку за него.Плус нашиве девојчиња праќаат 15 смс за Даниел,исто толку за Лукијан. Нека биде втор.Гледам сјајна иднина за дечкото ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Така е и до сега ни една кртика не доби сите го фалат,од сега може за победник да го прогласиме со оглед на другите натпреварувачи како се покажаа до сега а највеќето последнив Ливе настап ,ама бидејки е Македонец тешко да победи знаеме како идат тие работи
како и да е НАПРЕД КАЈМАК
|
|
Train hard,Fight easy !
|
|
![]() |
|
Нема песна што не може да
ја изведе,да ја испее ![]() Роден професионалец! |
|
|
|
![]() |
|
Кајмак растури само напред
|
|
Train hard,Fight easy !
|
|
![]() |
|
Харис ми е како вонбрачно синче на Емина
![]() Нема мрдање! |
|
|
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Сите беа подобри од Харис .. јас навистина не знам што го донесе и што го држи детево тука ...
![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
Алекса го гледав на некое шоу
како турбо фолкер ![]() така почнал дечкото. Латино,ок...ама некако нема енергија,нема динамика на сцена и некако ми е без душа! |
|
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() Ако Алекса се пронаоѓа во латино стил , тогаш ја треба да пробам као космонаут ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Odlicna vecer ,mnogu dobri kandidati ...stanuva se poteska odlukata koj da si odi ....za zal eden po eden ke izleguvaat
![]() Koj i da pobedi, siguren sum deka ostanatite sigurno ke se snajdat vo muzickiot svet ... Daniel sovrsen ,deckoto ima kvalitet i po ne znam koj pat ni go pokaza toa, se snaoga odlicno na scenata i koreaografijata...BRAVO DANIEL!!! Ilma bese sovrsena ,devojceto rasturi ...dodeka ja slusav se naeziv ...edostavno odlicna Lukijan ,za hrabrosta mu davam 10 ,peese dosta teska pesna no primetiv deka na 2 pati falshirase...kako i da e opravdano zemajki go vo predvid izborot na pesnata ...dobar no spored mene poslab od minatite 2 negovi izvedbi. Tamara e edna od moite favoriti ,devojceto ima super vokalni sposobnosti ,nemam komentar okolu toa no ovoj pat ne me voodusevi. Maid ima odlicen glas ,pee super no sekoj pat se prasuvam sto e ona sto mu fali ....energicen ,se dvizi na scena,no nekako ne e toa toa ...neznam ,mozebi gresam ... Aleksandra promenliva ,ne e postojana ....vcera ispea ubavo ,mi se dopadna no se prasuvam sledniot pat sto ke pokaze. Aleksa deteto si pee ubavo ,ima cist glas no nekako spored mene ne e za tuka . Doktori ne mi se dopadnaa kako peea no verojatno bidejki se 5 momcinja i za niv glasaat mnogu devojcinja ke progurkaat daleku , Koga bi sporeduval pomegu izvedbata na Haris i U4, Haris poveke mi se dopadna ,no spored mene deteto e uste premalo ,idninata e pred nego ,sepak mislam deka treba da izleze i toj .. Da i ne mi se dopaga toa negovo postojano placenje,zabeleskata na Zheljko bese ona koe i jas go pomisliv i vitina mi se smaci od tie negovi solzi, X Faktor ne e gradinka ... Spored mene sledni koi treba da izlezat a i veruvam deka tokmu tie i ke izlezat ,se Haris ,Aleksandra i Aleksa
Изменето од Kastro - 05.Февруари.2014 во 12:24 |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
![]() |
|
Даниел фантастичен си - Подобро испеа и од оригиналот!Откако Даниел минатата недела не воодушеви со одличната изведба на големиот хит на One Republic, Counting Stars, вечерва тој не остави без зборови со неверојатната изведба на можеби најголемиот хит за минатата година Wake Me Up на Avicii. Со својот прекрасен вокален настап на англиски јазик Даниел уште еднаш само потврди дека најверојатно е најдобриот натрпеварувач на популарното регионално шоу X-Factor кога станува збор за пеење на англиски јазик. Даниел докажа дека и песните со брз ритам му прилегаат, а и сценскиот настап беше навистина фантастичен, како што го пофали Емина. Кристина Ковач кажа дека Даниел е роден за на сцена! Кики се надоврза на сите овие совршени пофалби. Ние Македонците не можевме да бидеме погорди! |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3233343536 65> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |