![]() |
|
Кој форумџија? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5455565758 71> |
Автор | |
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Он веке ги е усвоил .Лаки
коj фор.сакате да се претвори в лав |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Многу од нив,пошто никој и не модерира активно,освен јас,еванџелин,блу и Месинџер како Админ
Кој форумџија сака да ги освои сите жени на форумот? Изменето од Valerija - 24.Јануари.2014 во 20:50 |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Рената и Фениксот
коj фор. сакате поактивно да модерира |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Јас никој
Кои форумџики слабо модерираат ?(ги нема одавна) |
|
|
|
![]() |
|
Ла филе
коj фор. сакате да си смени никот ? |
|
![]() |
|
Еднаш јас напишав дека не следам такви шоу емисии
се додека не започна Х-фактор...а друг кој не следи,не ми текнува:) Која поранешна форумџика се логира одвреме-навреме? Изменето од Valerija - 24.Јануари.2014 во 20:15 |
|
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Блу
Кој ф не гледа Х Фактор и слични шоу програми?
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Messi (без Xavi & Iniesta:)
кој навива за Милан? |
|
![]() |
|
Немам поим
Кои форумџии најмногу филозофираат? |
|
|
|
![]() |
|
д4б3 ![]() Сениор ![]() ![]() Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Емилио
во коja форумджиjка? |
|
![]() |
|
Со Шатци
Кој форумџија е изгледа во фаза на заљубеност? |
|
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
јас... и сега ми дојде идеја за уште една ![]() со кој форумџија сакаш да пиеш кафе? |
|
![]() |
|
Лаки
Кој форумџија/форумџика за еден ден,два отвори неколку теми низ форум? |
|
|
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
Валерија кој најповеќе им дели комплименти на форумџиките |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5455565758 71> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |