IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Чевли и сандали
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Чевли и сандали

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 348349350351352 498>
Автор
Порака
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2013 во 15:24
Слика
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2013 во 15:24
Слика
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2013 во 09:00
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2013 во 19:47
http://thumbs.dreamstime.com/z/high-heel-shoes-woman-legs-stairs-elegant-white-outdoor-shot-summer-day-32338008.jpg
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2013 во 19:48
http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v0/1209695283/Wholesale-2013-newest-fashion-thin-heels-round-toe-platform-stiletto-shoes-women-s-elegant-ol-dress.jpg
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2013 во 15:27
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2013 во 15:28
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2013 во 12:59
http://2.bp.blogspot.com/-7BvvVeqrKNg/UTN8cM0BVxI/AAAAAAAAALE/qwC1gnuU0wA/s1600/DSC_0497.jpg
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2013 во 13:05
Слика
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2013 во 16:27

Шпиц потпетиците, кои беа најмодерниот и задолжителен додаток во 90-тите, сега повторно се вратија на модните писти. Оваа сезона дизајнерите препорачуваат потпетици со средна висина и остар шпиц.

golemo-vrakanje-na-visokite-spic-potpetici-01

Престижните дизајнери веќе ги покажаа нивните модели за претстојните топли денови, комбинирани со многу пастелни бои и весели принтови.

Најпопуларни се црните и кремасти потпетици кои ова лето ќе ги носите во секоја можна комбинација. Предност имаат тесните фармерки и панталони во боја. Прекрасно одат со кратки лежерни фустани и здолништа во чија комбинација по малку потсетуваат на модата од ‘60тите години.

Ако сè уште се мислите како да го искомбинирате овој ретро додаток, ние имаме неколку модерни и едноставни предлози. Црпете бескрајна инспирација од светските топ модели кои просто го обожаваат овој тренд.

golemo-vrakanje-na-visokite-spic-potpetici-1

golemo-vrakanje-na-visokite-spic-potpetici-2

golemo-vrakanje-na-visokite-spic-potpetici-3

golemo-vrakanje-na-visokite-spic-potpetici-4

golemo-vrakanje-na-visokite-spic-potpetici-5

golemo-vrakanje-na-visokite-spic-potpetici-6

golemo-vrakanje-na-visokite-spic-potpetici-7

golemo-vrakanje-na-visokite-spic-potpetici-8

golemo-vrakanje-na-visokite-spic-potpetici-9

golemo-vrakanje-na-visokite-spic-potpetici-10

golemo-vrakanje-na-visokite-spic-potpetici-11

golemo-vrakanje-na-visokite-spic-potpetici-12

Изменето од Valerija - 20.Декември.2013 во 16:28
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2013 во 19:02

Топ 20 чевли идеални за дочек на Новата година

Доколку сè уште не сте ја составиле совршената комбинација за новогодишната ноќ и посебен проблем ви претставува пронаоѓањето на високи потпетици, тука сме да ви помогнеме.

top-20-cevli-idealni-za-docek-na-novata-godina-01

Девојките кои ја пратат модата веќе одамна знаат колку е важно целосниот изглед да го финишираат со впечатливи и квалитетни чевли.

Ако одберете кратко фустанче, одберете дебели хулахопки и едноставни чевли, додека тесните, еднобојни панталони се најлесни за комбинирање со впечатливи и светкави високи потпетици.

Доколку сте при крај со идеи, ова се 20те новогодишни модели кои ќе ве освојат на прв поглед:

top-20-cevli-idealni-za-docek-na-novata-godina-1

top-20-cevli-idealni-za-docek-na-novata-godina-2

top-20-cevli-idealni-za-docek-na-novata-godina-3

top-20-cevli-idealni-za-docek-na-novata-godina-4

top-20-cevli-idealni-za-docek-na-novata-godina-5

top-20-cevli-idealni-za-docek-na-novata-godina-6

top-20-cevli-idealni-za-docek-na-novata-godina-7

top-20-cevli-idealni-za-docek-na-novata-godina-8

top-20-cevli-idealni-za-docek-na-novata-godina-9

top-20-cevli-idealni-za-docek-na-novata-godina-10

top-20-cevli-idealni-za-docek-na-novata-godina-11

top-20-cevli-idealni-za-docek-na-novata-godina-12

top-20-cevli-idealni-za-docek-na-novata-godina-13

top-20-cevli-idealni-za-docek-na-novata-godina-14

top-20-cevli-idealni-za-docek-na-novata-godina-15

top-20-cevli-idealni-za-docek-na-novata-godina-16

top-20-cevli-idealni-za-docek-na-novata-godina-17

top-20-cevli-idealni-za-docek-na-novata-godina-18

top-20-cevli-idealni-za-docek-na-novata-godina-19

top-20-cevli-idealni-za-docek-na-novata-godina-20

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2013 во 09:55

Пред да ги облечете новите чевли кои сте ги купиле еден ден пред важен настан или токму за новогодишната ноќ, неопходно е прво да ги разгазите. Шетајте во нив низ дома барем два часа.

potpeticite-ne-mora-sekogas-da-bidat-bolno-iskustvo-naucete-da-gi-nosite-01

Најдобро е да ги пробате со хулахопки или тенки чорапи. Пред заминувањето на настанот, облечете ги барем 20 минути порано.

Висина на потпетиците

Висината на потпетиците зголемувајте ја постепено. Носете прво 5 см, па седум, десет и повеќе. Ако ги немате сите модели на располагање вежбајте со помош на столче. Опуштете ги прстите, подигнете се и држете ги петиците во воздух на различна висина. Повторете го тоа неколку пати и зајакнете ги стапалата.

Стабилност

Свртете ги стапалата со надворешната страна, тоа ќе ви даде стабилност на колковите, а и зглобовите ќе ви бидат поцврсти и постабилни.

Опуштете се

Зајакнете ги стомачните мускули, долниот дел на колковите. Ако сте поцврсти во средниот дел на телото, ќе ви исчезне вкочанетоста во екстремитетите. Додека одите со потпетиците, опуштете ги колената.

potpeticite-ne-mora-sekogas-da-bidat-bolno-iskustvo-naucete-da-gi-nosite-2

Одете нежно

Многу жени мислат дека гламурозното одење во потпетици е некакво глумење. Ако сакате да чекорите женствено, опуштете се. Идејата е да не изгледате напнато, туку лежерно со многу самодоверба.

Важни се и рацете

Рацете мора да ви бидат опуштени и да се нишаат до телото. Ослободете ги рацете кај лактите, така што долниот дел ќе ви биде слободен.

Нега на стапала

Редовно масирајте ги стапалата, макар само неколку минути дневно. Вашите нозе мора да бидат во совршено издание за да изгледате заводливо на високи потпетици.

На крај, важно е и да ви бидат удобни, а не само да изгледаат добро, бидејќи болката секогаш ќе ви буди непријатни чувства кои нема да може да ги скриете цела вечер.

potpeticite-ne-mora-sekogas-da-bidat-bolno-iskustvo-naucete-da-gi-nosite-1

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2014 во 14:12
http://stylespk.com/wp-content/uploads/2012/12/Sexy-Girls-High-Heel-Shoes-Trendy-Designs-2013-For-Girls-012.jpg
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2014 во 09:02
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 348349350351352 498>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.