![]() |
|
Најдобра Манга Анимирана Серија |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Автор | |
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
во моментов ги следам сериите "Welcome to the NHK" (драма) и "Cowboy Bebop" (сај фај, базиран околу егзистенцијализмот) а од долгометражните, во план ми се "Perfect blue" и "Paprika" (приказна слична на Inception) |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Сега го симнувам Princess Mononoke, а сакам да изгледам уште многу други долгометражни, од сериите остануван на Наруто затоа што почнувам да гледам еден сериски филм, а покрај тоа имам и живот као хахаха...
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
5 centimeters per second The place we were promised in our early days Grave of the fireflies Metropolis Cowboy bebop (филмот) Steamboy тие ми текнуваат сега |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Баш ќе ги гледам деновиве. Немам изгледано многу, но почнав да правам листи и да гледам многу аниме
![]() Сега утрински ќе го изгледам Princess Mononoke, a после во текот на денот нешто од ова што ти ми го имаш предложено.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |