![]() |
|
Што е она што најмногу ве нервира?! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 18> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
- koga ne mi pali kolata u,...garaza.
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Koga imam neso u nos a ne smeam da go cepnam posho sum u drustvo |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
...koga mora da stoish na crveno,...osobeno na peshachki premin,
.,..a peshak ni"od korov'' ! ![]() ...ushte poosobeno pa,...koga ke vidam deka nekoj stoi kako budala na istoto mesto i vo.... sitnite saati ! ![]() ...a bre, kreteni edni ,...tie shto odluchuvaat za toa kako da rabotat semaforite, ..ste chule li vie za ...zolto trepkavo svetlo ? |
|
![]() |
|
![]() |
|
SVOJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
si idam doma od rabota ,i voda topla nema ufffffffffff
![]() ![]() |
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
![]() |
|
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
вторник и петок..... од лични причини
![]() |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
![]() |
|
Mushu ![]() Сениор ![]() ![]() ЗМЕЈ, со тетоважа сељак! Регистриран: 25.Мај.2013 Локација: Дома Статус: Офлајн Поени: 2646 |
Кога ѕвонат телефоните 100 пати дневно
![]() |
|
Тата и Тофаш се Мајбах и Бентли за Понтијак и Крајслер
|
|
![]() |
|
- dvolichni i lazlivi stvorovi (sprema mene!),
...ali mushko ali zensko...seedno ! |
|
![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
koga ke vidam kamera.........................
![]() |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
Гаргамел ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 81 |
toa sto nikako ne mozam da go naucam tova amerikanskiot jazik
|
|
![]() |
|
revoltirana ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 37 |
Ljuge sto se pravat fini i kulturni - a docnat.
A da, najmnogu me nervira - ogovaranje! Da se razberime, tracharam i jas...ama ne po sekoja cena i ne segde i sekogash, zatoa sto nemam druga rabota i zatoa sto mojot zivot e najdobar i jas najpametna ... ....znam jas i recepta za kolacki da razmenam :)) |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Кога некој ме сече,на пола реченица,всушност луѓе кои незнаат да слушаат...до крај.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Некои километарски поими кога ги читам без цвикери и така ситно напишани во книгата, се губам меѓу редовите...
И целата сум изнервирана, ко последна работа на светов да е. Фарингоегзофагијален дивертикулум, на пример. ![]() Исто се живцирам ко ненормална кога ќе одлепам етикета од некоја маскара/крема/што и да е, и после се ми е лепливо. Бог да чува. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
a da......... i nekoi so neznaat da titnat, za da ima se javat onie drugite ![]() |
|
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
nekoi sto trebase da se javat...a ne se javuvaat
![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |