![]() |
|
ЛШ Идивиди обложувалница 2012/2013 |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 11> |
Автор | ||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
1. ЛиДивио 99
2. Блу Скарлет 73 3. Емил 68 4. Шатци 66 6.Санти 9 |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
поради светската криза и во оваа игра поените ги е фатило рецесија и затоа од 10 стануват 5 , а преди неколку години од 20 станаа 10 |
||
![]() |
||
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
|
![]() |
||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
||
![]() |
||
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
|
За малку бре Санти си ја утнал прогнозата...
туку дали е на повидок германско финале во ЛШ ![]() |
||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
Не верувам дека и најверните навивачи на Баерн синоќа очекуваа толку висока победа а уште повеќе и такво понижување на Барса
![]() Без сомнение Баерн е најдобриот тим моментално без конкуренција и единствен тим кој може да им ја одземе европската круна е Бор.Дортмунд за кои исто очекувам да ги понижат Реал вечерва како што синоќа направи Баерн ... 2 натпревари во групна фаза и на двата подобри германците вечерва мој тип ... Дортмунд - Реал 3:1 ![]() И честитки за Li
![]() ![]() Изменето од Santijago - 24.Април.2013 во 19:46 |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
|
Секоја чест на „германската машина“ , ми ја разубавија вечерта и тоа не затоа што не ја сакам Барса туку баш напротив .... одлично одиграно
![]() |
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
![]() |
||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
|
Фала им на Max TV што ми овозможија да не ја видам бруката на Барса... Изменето од LiDivio - 24.Април.2013 во 09:45 |
||
![]() |
||
|
уф уф уф 4:0
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
|
Баерн - Барса 1:1
Борусија Д. - Реал М. 1:1 |
||
![]() |
||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
|
Баерн - Барса 2:2
Борусија - Реал М 1:2 Замисли Специјалниот да биде првиот тренер кој ја освоил титулата со три различни тима, кај ќе му бид крајот ....
![]() |
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
![]() |
||
|
Баерн - Барса 2-1
Борусија - Реал М 2:0 |
||
|
||
![]() |
||
|
Баерн - Барса 2-1
Борусија - Реал М 1-1 |
||
![]() |
||
|
Ја пукна стотката
![]() ![]() |
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
![]() |
||
|
1. ЛиДивио 99
2. Блу Скарлет 73 3. Емил 67 4. Шатци 64 6.Санти 8 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |