|
Плавуши |
Внеси реплика | страница <1 5859606162> |
Автор | |
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се возат две плавуши во фиќо...
Фиќото почнало да трокира. Едната ја отворила хаубата: - Па ти немаш мотор! Другата отвора позади. - Уф, еве резервен..спасени смее! |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И паднал ајфонот на плавуша во вода, го вади и вика:
- значи сега имам водафон! |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вози плавуша автомобил и гази четворица случајни минувачи на пешачки премин. Доаѓа полицаец и вели: - Госпоѓо, штотуку згазивте четворица пешаци. Плавушата: - А колку е дозволено?
|
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша оди да купи карти за на кино:
- Дајте ми две карти... - За "Ромео и Јулија"? - Не бе, за мене и другарка ми. |
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Русокоса излегува од кино и се смее на цел глас. И приоѓа некој човек и ѝ вели:
- Филмот беше со среќен крај? - Не, со Бред Пит! |
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Една плавуша преживеала бродолом, но само што излегла на крајбрежјето ја нападнале крокодили. Веќе се поздравила со животот кога од шумата се чуло:
- АаааААаааааа! Тарзан скокнал на крокодилите и ги задавил. Заносната плавуша, жива среќна му се фрлила во прегратки и почнала да го распрашува: - А, како се снаоѓаш за јадење? - Тарзан убива, Тарзан пече, Тарзан јаде! - А, како се снабдуваш со облека? - Тарзан убива, Тарзан одере, Тарзан облачи! - А, како се снаоѓаш за оние работи, мислам на секс? - Тарзан најде дрво со дупка, Тарзан завршува работа! - Сега кога сум јас тука, веќе не ти треба дрво. Ајде со мене! Го фатила за раката и го однела во шумата и се натртила. Тарзан се затрчал накај неа и со сета сила ја шутнал со ногата по задникот! Едвај дошла на себе од шок, па го прашала плавушата: - Тарзане, што направи? Зарем не сакаш да си со мене? - Тарзан прво провери дали има верверица! |
|
|
Јована.
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2013 Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се јавува плавуша на Аеродром:
Ало. Ме интересира колку трае летот од Скопје до Амстердам. Само момент. Фала, пријатно. |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се јавува плавуша во полициска станица:
-Помош,ми ја украдоа колата! -А дали видовте кој? -Не, ама го запишав регистарскиот број. |
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто плавуша се вратила незадоволна од Лондон?
-Затоа што дознала дека Биг Бен е само часовник. |
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша оди на доктор:
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 5859606162> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |