![]() |
|
Се прашувам ??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 108109110111112 261> |
Автор | |
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
СП..зар не ја чула приказната кога попот починал и ја прашале попадиката ако се премажува да го закопаат свртен наопаку..а ако не ..тогаш нормално со лицето нагоре..она се помислила и рекла ,а вие да го закопате вертикално..или на страна
![]() ![]() |
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
... zoshto ja "zatvarame" dobrinata , ljubeznosta... ljubovta - seto ona shto mozhe nekogo da nasmee i izraduva...a na scenata pointeresno e neshto drugo... ili denes mozhebi ne?
![]() ![]() edno zoshto, vo razno... ![]() ...ova izgleda trebashe vo sakam da prasham... ![]() Изменето од viktorija123 - 14.Февруари.2013 во 11:35 |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
![]() ![]() ![]() ama samo edno vekje ne se prashuvam...ti si edna od retkite... koja ja izdrzha "mojata teshka filozofija" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i da pointeresno e vo igri...osobeno koga si naspana...ovde de ...
![]() ![]() ![]() Изменето од viktorija123 - 16.Февруари.2013 во 10:09 |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
sp...dali (ne)ubavinata e edinstveniot kriterium, nekoja da raboti vo...carrefour-ot?
![]() ...k'o site ''najubavi'' u skopje da gi sobrale...tamu ! ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Pica pica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
sp....dal da si legnam i zaspijam
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
sp...dal navistina ke si legne i ...zaspie?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
sp....i jas da ti kazam
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
sp...shto ne mi kaze vekje ednash .
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Сп...Кој ѓаол ме тераше да се пуштам онлајн,кога веќе одамна си знам сенекаков народ има
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
се прашувам дали да се прашувам уште ??? |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Ako im staneme redovni klienti vo Birokrat...ke ni dadat popust?
I se prasuvam uste kolku ke me zdebelat tie hmmm? |
|
![]() |
|
sp...kade li i e ...dedo i ?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 108109110111112 261> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |