![]() |
|
ШТО СЛУШАТЕ ВО МОМЕНТОВ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 416417418419420 627> |
Автор | |
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zelim ti zabavan dan,
najuzbudljiviji san, nikad da ne budes sam, druge da setas, meni da smetas. Zelim ti uspeh i moc, najludji provod kroz noc, ceo svet neka je tvoj, druge da imas, naravno mene da nemas (ne,ne...ne,ne) Mladicu moj problem je tvoj,sto si mi tako sladak, mladicu moj problem je tvoj, tako si mek i gladak, mladicu moj problem je tvoj, luduju sve za tobom, mladicu moj problem je tvoj, moram ti reci zbogom, zbogom, zbogom... Zelim ti zabavan dan, najuzbudljiviji san, nikad da ne budes sam, druge da setas meni da smetas. Zelim ti uspeh i moc, najludji provod kroz noc, ceo svet neka je tvoj, druge da imas naravno mene da nemas (ne,ne...ne,ne) Mladicu moj problem je tvoj, sto si mi tako sladak, mladicu moj problem je tvoj, tako si mek i gladak, mladicu moj problem je tvoj, luduju sve za tobom, mladicu moj problem je tvoj, moram ti reci zbogom, zbogom, zbogom... |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Volela si sveće da pališ po stanu
Navučeš roletne čak i po danu Beznadežno romantična duša Tek sada te slike u sećanju hvatam I bojim se onog što lagano shvatam Ne vidim ti oči dok te slušam Zvala si me noćas kažeš važno je za nas Samo jedna sveća čudno treperi, kao i tvoj glas Upali svetlo da se gledamo u oči Kao u staroj dečijoj igri, ko će duže moći Kažu da sudbinu niko ne može da spreći Šta će nam reči, oči će nam reći Od tvojih reči teško se beži Predugo sam bio u toj zlatnoj mreži Ali znaš da suze svaki sistem ruše Živeo sam tvoje besove i stresove Učio tvoje mail-ove i sms-ove Al' samo su oči ogledalo duše Zvala si me noćas kažeš važno je za nas Samo jedna sveća čudno treperi, kao i tvoj glas Upali svetlo da se gledamo u oči Kao u staroj dečijoj igri, ko će duže moći Kažu da sudbinu niko ne može da spreći Šta će nam reči, oči će nam reći Upali svetlo da se gledamo u oči Kao u staroj dečijoj igri, ko će duže moći Kažu da sudbinu niko ne može da spreći Šta će nam reči, oči će nam reći |
|
|
|
![]() |
|
Изменето од ZeZnAtA - 07.Ноември.2012 во 10:21 |
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13984 |
![]() ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13984 |
|
|
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 416417418419420 627> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |