![]() |
|
Каладонт во приказна |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 180181182183184 625> |
Автор | ||
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
|
![]() ![]() ![]() E sega moze da se prodolzi so igrata!
|
||
Veni Vidi Vici
|
||
![]() |
||
VoNi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 179 |
|
mnogu ubaVA nagraDA si dobi.i jas sakam ali jas ni ednas ne kaladontirav
![]() |
||
![]() |
||
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
|
ДА НЕ се секираш има време :)
|
||
![]() |
||
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
|
НемаТЕ појма колку ми се спие
![]() |
||
![]() |
||
|
ТЕБЕ треба некој кафе да ти свари
|
||
![]() |
||
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
|
БеШЕ сварено кога дојдов(колешката ми сварила)
![]() |
||
![]() |
||
|
ШЕГА не е дека колегите се важни
![]() |
||
![]() |
||
|
ГалаМА прават понекогаш ама мора да ги толерираме
![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
МајКО мила моиве се ужас гласни колеги
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
КоГА сум втора смена сама сум и супер ми е
![]() |
||
![]() |
||
|
ГАрантирАМ со моево искуство :)
|
||
![]() |
||
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
|
AMa koga sum sama vo kancelarija nema koj kafeto da mi go napraVI!
|
||
Veni Vidi Vici
|
||
![]() |
||
|
ВикНИ си некој на кафе па ти ќе направиш и за двајцата
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 180181182183184 625> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |