|
Омилен автомобил |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | |
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас мислам дека Тојотата е подобар избор, не затоа што јас ја имам, туку затоа што располага со подобри и поеластични и поштедливи мотори!!! Башка Јапонец си е јапонец!!!! Прецизност и пефинетост до крај!!! |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сонцето мое го има најголемиот модел на тојота кој ке знае кој корола карина.. не знам преголема е за мој вкус..
|
|
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве ти еден поглед на Седанот, бојата и моделто е ист како мојата само мојата има Ал. Бандажи ББС и Веил Сајд Спојлер од позади и Издув АМР. |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интересно..
Чек да прашам кој модел е овој на Тојота и ке ти јавам.. |
|
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Карина и не воодушеви премногу!!! Авенсисот да. Но ако збориме за возила достојни за наш џеб, королата можеби од сите други во нејзина класа со бенз.мотори предничи.
|
|
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова е Toyota Corolla 2003 модел.
|
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најновиот модел на corolla нов не нов, мене лично ми е гломазен..некако многу голем.. Сега точно која корола е не знам ама голема е..
Иначе се мислам помегу голф навистина и тојота..(стило елиминирав ) Некако италија возила не ми се по мерак. Слушајки вака по сите многу се задоволни од голфовите..Таква и класа на кола сакам.. |
|
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сеуште нема нова Тојота Корола!!! Ова што го гледаш е актуелно. Тоа е и на продажба кај нас!!! Тојота, Голф, Стило, Меган, 307, Ц4 се е тоа во иста класа!!!
|
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SKODA FELACIO
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се гледа сликата горе |
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
CITROEN C4 coupeZa mene e nezamenliv za nikoj, sekoj si go fali svojot avtomobil deka e najdobar, za toa sme se odlucile za negov izbor.Koga pocnav da vozam imav Ford fiesta, potoa Fiat stilo i sega C4 koja ne bi ja zamenila ni za Mercedesot S550 sto go ima tatko mi, za mene mercedes e za lugje koi postignale i stvorile se vo zivotot, lugje koi se vo pozdreli godini, zatoa ne menuvam C4 ni za mercedes :) |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
C4 e OK, no ne mi se dopaga zadniot kraj, voopsto!
Mnogu e loso dizajniran i neprakticen. No dobro, za vkusovite ne se diskutira, neli ! |
|
Come on and be my little good luck charm - |
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zatoa ima C4 berlina za onie koi ne im se dopagja coupe.Sepak e stvar na vkus
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Maja .... mercedes si e mercedes...
No sepak jas preferiram BMW... :) |
|
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |