![]() |
|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 236237238239240 890> |
Автор | ||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sdk....dosta vekje!
![]() ....pa ,...nema nikoj . |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
|
sdk... nikogas ne vikaj znam... jazikov nas na sekoe tendzerce kapace e
![]() |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
sdk...sega znam!
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
|
SDK .. ovaa starudija tesko ja ucmekuvaat...
![]() |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ..ja pa si mislev da ne te ucmekal nekoj ! ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ...shto drugo bi bila? ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
SDK .. brzava se usporila nesto
|
||
|
||
![]() |
||
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
|
![]() |
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
![]() |
||
|
sdk....
![]() ........seushte nema nikoj !! ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
|
a be uste pesni sakam ![]() |
||
![]() |
||
d4 b3 ![]() Сениор ![]() не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
|
sakash ushte da ja barash li be
![]() |
||
![]() |
||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
|
sdk...konecno najdov edna pesna sto dolgo dolgo ja barav...sega sakam usteee
|
||
![]() |
||
Aureus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2012 Статус: Офлајн Поени: 108 |
|
сдк од нервоза се истурив на косата, ја шлапнав црвена и сега ми гори.
сдк уште една недела и ајт во школо. Мислам дека оваа година ќе биде потупаџиска од било која. |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
sdk-не .Секој што си ставил тетоважа врз себе сака да каже нешто на останатиот свет или му значи нешто многу интимно и сака да си го зачува освен во срцето и врз трелото
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 236237238239240 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |