|
Што сме биле во претходниот живот? |
Внеси реплика | страница <1 161718 |
Автор | ||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,,,,,,,ama i minatoto zhivee vo nas ,,,,,,,,,samo ko i sekoe minato,,,,,,ima prashina na nego,,,a ponekogash i patina,,, |
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zatoa krpata...da ja spomnuvam li povtorno...tuuuuuu
|
||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vampir!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I don't know how you feel about it, but you were female in your last
earthly incarnation.You were born somewhere in the territory of modern
Yukon
around the year 875.
Your profession was that of a philosopher and thinker.
The lesson that your last past life brought to your present incarnation: Your main task is to make the world more beautiful. Physical and spiritual deserts are just waiting for your touch. Keep smiling! |
||
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Најдов една апликација на фејсбук и пак ми се поклопуваат професиите како погоре жими се најмило philosopher and thinker
А јас се чудам зошто толку многу ја сакам Норвешка , во срце ми е таа држава.......аххх има нешто |
||
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
вакви теми не мирисам многу
треба да ми даде високи надежи дека некогаш во минатото сум бил нешто подобро од тоа што сум денес и да си се тешам со тоа? а што ако сум бил некоја тешка пропалица што цркнала некаде под некој мост на минус 50 степени? или некое животинче на дното на ланецот на исхрана што не траело ни два дена? и можам уште милион реални примери да дадам... Изменето од zabegan - 16.Јули.2012 во 23:11 |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ја кобајаги во еден од овие квази-тестови испаднав дека сум била маже, родена некаде во југо-западна Азија и сум била некој рибар или морепловец и дека имам афинитети кон истражувања. Кој ќе знае може вистина сум била.
И тоа дека сум многу стара душа, господ знае што толку сум загомнила што морам да се реинкарнирам по 100 пати.
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
Нембус
Група Регистриран: 31.Август.2012 Локација: Скопје Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Барем неколку животи наназад како човек. Другите не можам да ги дефинирам
|
||
Milko01
Сениор Регистриран: 19.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 180 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас пржајка сум бил....
|
||
Milko01
Сениор Регистриран: 19.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 180 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Антички Македонци......хихихихихихихихи
|
||
Внеси реплика | страница <1 161718 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |