![]() |
|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 611612613614615 890> |
Автор | |
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
мојот продолжи благодарение на нејзината љубов, нејзиниот застана, но ќе продолжи да живее во моите спомени - засекогаш.
фала ти Bella...
![]() |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Споменот е се што ќе остане ... на крај
![]() ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
![]() |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
шо да се прај со младинава ... никој не мој да ја сфати
9 годишо девојче се намачкало со крем од орифлејм, кој подмладува 10 години и се вратила у пичку материн.
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
сдк
trololo mode - on тешко на тие што ќе налетаат .. на кафе со мене
![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
alexa_1 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Април.2012 Статус: Офлајн Поени: 1378 |
sdk....samo taka, otvoreno i javno
![]() |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
sdk...pocnaa komarcive
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
сдк... добра вечер...
![]() ![]() Изменето од sanja-a - 04.Јуни.2012 во 22:08 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
сдк...мислев дека одамна завршиле со глупостите...е затоа не можам да ги дружам...бла бла бла...како ќе им текне и шо ќе им текне...џабелебојадци...или шо би рекле прилепчани-свој леб јадат а туѓо гајле берат
![]() и да....добра ви вечер ![]() Изменето од Andjelina - 04.Јуни.2012 во 22:19 |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
сдк -доказ дека ептен си блага
![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Сдк .... тете ај остај ги овие муабети жити мене
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
сдк...оставам..јас моето си го кажав па ти види
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
....ти си кажа ... ама мене не ме послуша ... тоа е разликата тете
|
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
сдк..изгледа не знае дека се послушуваат постарите?
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 611612613614615 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |