![]() |
|
Што знаеш за мене ... !? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 381382383384385 464> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
..potpisot na kirilica mi bil?!
![]() auuu...dobar potsetnik e ovoj ...nad mene. ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Дека за ништо на светот нема да пишува на кирилица (освен во потпис)
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
...bolje i da ne...doznaam,
...milsam,...bolje za,...nea! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
се поретко ја има и таа како мене
![]() |
|
![]() |
|
Anita1 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 898 |
deka e spor so odgovori
![]() |
|
jas sum jas....
|
|
![]() |
|
....od svashta vadeshe citati ,...porano...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
deka e veren maz!
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
bogami,
![]() da beshe ovoj u chikago, ...koj znae dali ke ja preziveeshe nokjta ,... od tolku (mu) znaenje!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...ииии -има откупен општествен стан на свое име,за кој не плаќа данок..оти не знаел дека треба.. -не сака да плаќа како сите пола-пола парно заради тоа што не го користи... -има кола ама не ја вози оти сака да ги тестира новите автобуси и нивниот капацитет во СК. -многу се разочарува што Владата негова го средува Скопјето.. еее што знае тој.. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
imala kuche...i go shetala..ustvari toa nea ja shetalo.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
![]() ![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
дека ја викаат..гзЕла. не е таква.. Изменето од zagor - 22.Мај.2012 во 23:50 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
![]() ![]() ![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
deka znae shto se prashuvam
![]() |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 381382383384385 464> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |