![]() |
|
Сакам да ти кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 346> |
Автор | |
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
СДТК
Се надевам ќе заврши работа една постела од рози ![]() ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
Сакам да ти кажам какво значење имаат РУЖИТЕ
![]() Црвена ружа: љубов, почит, убавина, храброст, страст, „Те сакам“ Розова ружа: среќа, восхит, нежност, „Благодарам“ Жолта ружа: пријателство, љубомора, „Запомни ме“, „Добре дојде“, „Се грижам“ Портокалова ружа: желба, ентузијазам Сина ружа: недостижна, невозможна Бела ружа: невиност, тишина, тајност, небесност, „Достоен сум за тебе“ |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
![]() |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Абе интересно е и мечтаењето некад.. како игра некоја
![]() |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
LGBT ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 114 |
Ќе си најдеш друга ајде :) |
|
![]() |
|
Проверена ствар
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Oд кај си толку сигурна дека не те свиѓа? |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
SDK....ne si igraj so ogin!...
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
Ја тебе свиѓам
ти мене не.
![]() Изменето од ekszi88 - 18.Мај.2012 во 22:07 |
|
|
|
![]() |
|
Ти беше единственото добро во таа гимназија. Зошто мораш да заминеш толку далеку? Ќе ми недостигаат твоите шеги, твојата насмевка.. ќе ми недостигаат твоите карања да внимавам со тебе на програмски, да си поправам оценките математика и физика затоа што можам, начинот на кој ми помагаше да ги сфатам задачите, ти во целост... Те сакам.
|
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
nishto povekje..................vreme e da me prochitash...konechno....
![]() |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
сакам да ти кажам дека не сум таков каков што мислиш дека сум во моментов... и дека не сум те лажел тебе, туку себеси...
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
што бе па ти? ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 346> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |