![]() |
|
Каладонт во приказна |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 451452453454455 625> |
Автор | |
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
КолКУ прекрасно кажано,благодарам и ти посакувам и тебе да ти биде уште поубав и посончев од мојот
![]() |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
КАКО мене не ми текна имаш право и ти посакувам таков да ти биде животот сончев и убав
![]() |
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
ДеКА мене ми е роденден затоа е сончево
![]() |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
АШколсун ДЕнес сонце грее
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
ТогАШ сега со време ке врескам оти иде зима
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
NAte, uste e leTO!
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
ЕхормНА капитулација ке потпишам не сакам зима
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ЕсЕН се ближи,на летово крајот му се гледа
|
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
I Kako so vremevo denES?
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
ЛаИК сум јас за тоа ништо не знам
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ИшаЛА времево се оправи па не ми треба чадор
|
|
![]() |
|
ВидИШ немаш чадор бе мила, да ти го донесам мојот?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ЛистоВИ од хартија ќе си ставам на глава
|
|
![]() |
|
ДаЛИ имаш чадор срце мое мило?
|
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 451452453454455 625> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |