![]() |
|
Сте ли за да се најдеме сите од форум? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 232233234235236 266> |
Автор | |
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ej nepoznati faci. Kaj bese ti nie koa se sobiravme pred pet godini jas koga bev poaktiven na forumov :)
|
|
speed
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
кај вас гужва во автобус,кај нас снег ...снег..снег...снееееегг...аман
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Пред 5 години бев тука, ама не идев на собиранки. И сега сум тука, ама друштвото не ми одговара ![]() А за снег тето, оди во СК, немало таму ![]() Таман и на собиранка ќе одиш
![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Jas ne mozam da kazam dali ke mi odgovara drustvoto ili ne po sto ne znam nikoj. Od kaj znaes dali ti odgovara drustvoto koga poveketo ne gi znaes, moze ke ti odgovara:) Kako si bila tuka pred pet godini koga vo 2010 si registrirana?
|
|
speed
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Некој рекол...ништо не е така како што изгледа
![]() Изгледа си ја пропуштил таа лекција ![]() И јас имам ник од 2007....ама отиде на мое барање ![]() btw..заборавив.... знам дека нема да ми одговара, затоа што не се сложувам со некои од најавените ... никови
![]() Изменето од BellaGrandma - 08.Март.2012 во 23:13 |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Epa dobro cim e taka.Super bese porano koga se sobravme nekolku pati poveketo bea mladi.
|
|
speed
|
|
![]() |
|
И јас сум млада speed
![]() На друго место и во друго време...можеби
![]() |
|
|
|
![]() |
|
So mene moze ke se slozuvas. Ke bidam moze mala kompenzacija za tvoeto neslozuvanje so odredeni nikovi :)
|
|
speed
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
ne veruvam
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() беше тоа многу одамна... |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Tebe zabegam mi se cini deka znam, iako pred 4 godini posleden pat dojdov na sobiranka, ako me sluzi dobro memorijata mislam deka te znam. Bevme vo Bravo vo Bunjakovec, jas, ti, blue Plauer, decko i uste nekoj. Ako se sekavas na istovo toj si :)
|
|
speed
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
ај нека ми се обрати некој по лп, да ми даде број или да му дадам број, да ми пишете каде ќе седнете...оти ќе каснам 20-30 минути....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
Да ТОЈ е! ![]() ![]() Дечкото беше ...Ја
![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 232233234235236 266> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |