![]() |
|
Што играте во моментот??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 28> |
Автор | |
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13971 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hronichen zavisnik od tabla /bckg
![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Откако ми се здосадија Hidden Chronicles,Indiana Jones,Farmville,Cityville и другите - ville, си се вратив пак на коцката...шибам Texas HoldEm Poker и уво не ми мрда
![]() |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Majtap...
|
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Ауууу, ја шибам Hidden Chronicles на фејс...А и Травиан доаѓа во завршна фаза, во eRepublic ништо ново, а и повторно се вратив на Generals Zero Hour...
![]() |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
нај јаката возачка игрица за свое време
![]() а кога ми е ептен досадно ![]() Изменето од zabegan - 31.Јануари.2012 во 23:47 |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
zoranjanev1 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 07.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Во овој момент, најмногу играм првобитни компјутерски игри, од 70-тите години на 20-ти век (текстуални, во Notepad !); од нешто посложените игри, многу ја играм Civilization 2;
и, играјќи ги овие игри (буквално !) играчки свршувам ! |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Mystery case files - 13th skull
![]() |
|
![]() |
|
mali666 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 09.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Кој сака можам да му продадам оргинал Cd keys за Steam и за Orgin(EA), игри како call of duty сериите вклучувајќи ја и новата МW3, BBC2 и новата B3, NFS сериите сите, вклучувајки ја и RUN, World of Warcraft, Starcraft,Pro Evolution Soccer,Medal of Honor,Counter-Strike,Command & Conquer,BRINK,Crysis,Assassin's Creed,Left 4 Dead. и многу други наслови на познати игри. Освен тоа продажба на antivirus(Norton),Картички за online игри, facebook картички за игри, itunes cadrs за Ipod и уште многу друго.Клучовите ви ги праќам во скенирана форма во рок од пола час ако не работат парите ви се враќат. Кој сака да ме контактира за цените или за начинот на плаќање на email: mali_igo@yahoo.com ако не сте сигурни ке ви пратам копија од лична карта за да се осигурате и да ме пријавите во случај на превара или кражба!
|
|
![]() |
|
ShiningStar ![]() Нов член ![]() Регистриран: 22.Јули.2011 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Јас да прашам само
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
halfelfpaladin ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 19.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Vo momentov ama bash nishto iako do pred malku igrav World of Warcraft.
|
|
![]() |
|
Bushid0 ![]() Нов член ![]() Cereal Killer Регистриран: 20.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 4 |
![]() ![]() ГТА има најубава приказна од сите игри што сум ги играл и убав гејмплеј. Само штета е што оваа игра многу бара. Изменето од Bushid0 - 23.Мај.2011 во 13:17 |
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
![]() |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Си се смеам со ѕверчињава
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |