![]() |
|
Последен гледан филм |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 293294295296297 475> |
Автор | |
ARTE ![]() Сениор ![]() Регистриран: 07.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() masterpice |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
...Premnogu dobar fllm,odavna nekoja prikazna ne me zaintrigirala,vredi da se pogledne!.... |
|
|
|
![]() |
|
![]() ...Tie se osudeni na smrt..za da spasat nechij zhivot! Mnogu potresna prikazna!... |
|
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
....Najnovo ostvaruvanje so prekasniot Banderas,interesen film,vredi da se pogleda...! Изменето од Valerija - 13.Јануари.2012 во 16:53 |
|
|
|
![]() |
|
....Prekrasen film...! |
|
|
|
![]() |
|
....Smrtta beshe negova zhena,taa ostana samo negova ljubovnica..! Dobar film! Изменето од Valerija - 15.Јануари.2012 во 13:15 |
|
|
|
![]() |
|
Odette ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Јануари.2012 Статус: Офлајн Поени: 12 |
![]() Дооообро филмче! |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Кога ќе ја видиш Vanessa Hudgens со гитара, помислуваш дека ова е уште една глупост како highschool musical и некои слични глупи романтични комедии... ама филмот беше добар и интересен
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
интересно...кога нема што попаметно да се изгледа,а и кога ви треба малку relax
![]() ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
....Mnogu dobar film!... |
|
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() прекрасна комедија.Една од најдобрите што сум гледал.
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Со Хилари Даф, немав високи очекувања, ама испадна ок драма
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 293294295296297 475> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |