IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Филм
  Активни теми Активни теми RSS - Последен гледан филм
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Последен гледан филм

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 290291292293294 475>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2011 во 08:57

...Odavna ne sum gledala interesen francuski film!Mi se dopadna filmot - Suzana dokazha deka ne e samo trofejna zhena tuku mnogu povekje...среќа
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14599
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2011 во 12:58
Баш сабајлево го гледав филмот чисто да си го исполнам времето бидејки сум слободн денес среќа

Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14599
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2011 во 16:45
Конечно го догледав акциониот филм Хана која ќе се одмазди за смртта на своите родители .

Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2011 во 03:08
Wanted 

Режисер: Timur Bekmambetov
Во улогите: James McAvoy, Morgan Freeman, Angelina Jolie
Година: 2008
Времетраење: 105мин

Млад човек дознава дека неговиот одамна изгубен татко е убиец. Кога неговиот татко е убиен, организацијата која се нарекува “Братство” го регрутира синот во нејзините членови и го тренираат да ги следи чекорите на неговиот татко со цел да го одмазди неговото убиство. Но целиот пресврт настанува кога тој дознава дека татко му е жив…

I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2011 во 09:41

...Angliskata pistatelka na krimi romani ,doagja vo Juzniot del na Francija,vo kukjata na nejziniot izdavach,kade kje dobie inspiracija za poinakva tematika na nejzinite romani...!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2011 во 18:46

...Nishto special!...
Кон врв
ARTE Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 07.Април.2010
Поени: 416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ARTE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2011 во 02:52

[1981]
Director: Istvan Szabo
MASTERPICE

Изменето од ARTE - 23.Декември.2011 во 03:08
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2011 во 07:33
.
Svetot na ideite-svet na problemi!

....Mi se dopadna filmchevo,Kevin Spejsi e brilijanten sekogash vo negovite ulogi!...

Изменето од Valerija - 24.Декември.2011 во 07:33
Кон врв
pajser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Регистриран: 04.Март.2011
Локација: Lao People's Dem. Rep.
Поени: 13976
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2011 во 14:24
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2011 во 17:25
Momentalno sum zagledan vo "Heroes". среќа
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2011 во 17:37

јас лично тешко му фатив смисалот на овој филм ,али сепак е интересен 
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2011 во 21:02
психолошка драма на тема на осаменоста и односите со најблиските, мене ми беше интересен

размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2011 во 08:05

.....Ubavinite na prekrashniot Mykonos niz pesna,zabava,komichni situacii...mi se dopadna filmchevo!...среќа
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2011 во 16:57

.....Me voodushevi filmot,prekrasna prikazna za mladosta,buntovnichkiot duh,energijata,ljubovta..onaa najiskrenata,vistinskata koja te pravi da se osekjash "3 metra nad neboto"- ednostavno preubav film!!!...

Изменето од Valerija - 25.Декември.2011 во 16:58
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 290291292293294 475>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.