IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Форумски игри
  Активни теми Активни теми RSS - Што би и направиле на личноста над вас?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што би и направиле на личноста над вас?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 118119120121122 563>
Автор
Порака Обратен редослед
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Статус: Офлајн
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2011 во 14:31
Originally posted by Klara-D Klara-D напиша:

изненадување....

ох

не%20знам
a, ne znam shto so ...klara,...изненадување

...mozebi shah ke ''fatime''....ili tabla,...збунетост

...a , mozebi i,....намигнување
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2011 во 14:29
Originally posted by Renatax Renatax напиша:

На овие двајцава над мене би им организирала една авио вожња со неизбежен лупинг,па да видам колку јак желудник имаат.плазење
k'o shto kazav ednash....george ke go pushtime da ''vozii''!намигнување

...a ,ovoj ''slepiov'' ne znam shto bara tukaизненадување,...ke go frlime nadole ....izgleda!да
Кон врв
Klara-D Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Март.2011
Поени: 2671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Klara-D Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2011 во 14:12

изненадување....

ох

не%20знам
Кон врв
pHp Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2011
Локација: Rwanda
Поени: 1477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pHp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2011 во 14:10
Brza издржал и лет до "Мир", а и познат е по лупинзи. Јас не јадам ....

Јас би собрал дванаесет црнци да те пратат додека шеташ по пазар и да ти пеат акапели на уво
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2011 во 14:06
На овие двајцава над мене би им организирала една авио вожња со неизбежен лупинг,па да видам колку јак желудник имаат.плазење
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2011 во 14:03
ppaaa,..изненадување

...na Renchi..bi i nashol,

...........
poshirok....kokpit!................намигнување
да
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pHp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2011 во 14:03

Не!Би му побарала број од мајка му  да и кажам колку многу може да експлоатира жена без око да му трепне.голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

075/017-517 Те чека Многу теми на муабет ќе си имате
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2011 во 13:55
Ако сакаш и на тебе,ама ти не си мрзлив нели?намигнување

На Брза би му купила ново шеширче....сомбреро.голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2011 во 13:53

Би му купила фотелја -клацкалка,масичка на тркалца со храна и пиво на неа и далечински управувач ,да не мора да се мрдне од пред ТВ.голема%20насмевка
na ....mene?збунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2011 во 13:52
Не!

Би му побарала број од мајка му  да и кажам колку многу може да експлоатира жена без око да му трепне.голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pHp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2011 во 12:52
Еј, а да ти дадам ја број од мајка ми, да и го дадеш на мајка ти , да те пазарат а?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2011 во 12:47
Би му купила фотелја -клацкалка,масичка на тркалца со храна и пиво на неа и далечински управувач ,да не мора да се мрдне од пред ТВ.голема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pHp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2011 во 12:38
Би и најмил момок со претензии да стане чирак, за постојано да ја придружува по пазари
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2011 во 12:37
газење%20од%20смеење

Би го замолила да не ме потсетува како ги донесов до дома пиперките...а тогаш може 3 кришки ајвар.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 118119120121122 563>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.