![]() |
|
За мажите и жените |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 34> |
Автор | |
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Тој: Дали ќе се омажиш за мене ?
Таа: Имаш ли стан ? Тој: Не.. Таа: Имаш ли BMW ? Тој: Не.. ... Таа: Земаш ли плата? Тој: Не, ама јас те сакам...... Таа: Па не сакам да се омажам за тебе немаш ништо !!!! Тој: (си зборува сам со себе кога останал сам) Имам куќа, Ферари, 2 Поршеа, зошто да купувам BMW? Не земам плата, јас сум сопственик.... Многу се чудни жениве денес |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Од сите кулинарски вештини жената прво научува како да му соли памет на мажот
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Жена поднесува молба за развод. Судијата прашува:
- Зошто сакате да се разведете? - Мажот ми ме тера да јадам се што сум зготвила. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
Таа : Колку е само прекрасно кога гледам дека само мене од сите девојки ме гледаш во очи...
Тој : Па морам... кога веќе немаш гради |
|
![]() |
|
10 работи зошто хакерството е подобро од жената:
1. Програмот можеш да го хакнуваш 6 часа непрекинато. 2. Програмот нема време во кое не можеш да го хакнеш ( Го хакнуваш Кога Ке Посакаш ) 3. Кога ке го хакнеш, не те прашува колку програми си хакнал пред тоа, колку години…… 4. Можете истовремено да хакнувате 2-3 програма паралелно 5. Додека хакнувате можете да јадете, да гледате ТВ или да разговарате со пријателите 6. Што побрзо го хакнеш програмот толку подобро. 7. Програмот никогаш нема да ти рече… Предходниот хакер веке ме Хакна 8. На хакнувањето можат да присуствуваат родителите, пријателите и колегите. 9. Од кога ке хакнеш еден програм, веке во наредната минута можеш да почнеш да хакнуваш друг. 10. Од кога ке го хакнеш. тој од тебе не бара да се жениш со него |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Која е разликата помеѓу девојки на возраст од 8, 18, 28, 38 и 48 години?
8 - Ја носиш во кревет па и кажуваш приказна. 18 - И кажуваш приказна па ја носиш во кревет. 28 - Не ти треба приказна за да ја однесеш во кревет. 38 - Ти кажува приказна па те носи во кревет. 48 - И кажуваш приказна за да не те однесе во кревет. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
![]() |
|
Кога мажот и зборува безобразни работи на жена, тоа е сексуално малтретирање. Кога жена му зборува безобразни работи на маж, тоа е 45 ден. плус ДДВ.
|
|
|
![]() |
|
Разговараат двајца во кафеана:
- Ех... Едно време многу сакав една жена. - И што? Се омажи за друг? - Ма, јок бе! Се омажи за мене. |
|
|
![]() |
|
Жена се расправала со сопругот:
- Ќе запишам на нашиот кревет колку си прост! - Зошто? - За да те научи цел град! |
|
|
![]() |
|
Решил мажот да провери дали жена му го изневерува, па ја прашува:
- Жено, знаеш ли ти дека во зградава имаме жена што мажот никогаш не го изневерила? - Не зафркавај, која е? |
|
|
![]() |
|
Како да усреќиш една жена?
Мажот само треба да биде: пријател придружник брат љубовник татко готвач електричар дрвар водоводџија механичар декоратор стилист сексолог гинеколог психолог психијатар лекувател добар слушател организатор добар татко чист добро граден топол елегантен интелигентен смешен креативен мил јак толерантен амбициозен способен храбар убав вистински страствен Незаборавајќи да: и дава комплименти редовно сака шопинг биде искрен биде многу богат не гледа по други девојки не и прави стрес И меѓувреме исто така мораш да: и дадеш доволно внимание, очекувај малку внимание за тебе и дадеш доста време, време за неа и дадеш доста простор, без грижи каде таа оди И многу е важно да не заборавиш: родендени годишнини договарања што таа ги прави Како да усреќиш еден маж: покажи се гола донеси храна донеси пиење гледај фудбал со него пиј пиво |
|
|
![]() |
|
Дечко: Морам да ти кажам нешто.
Девојка: И јас исто. Дечко: Раскинуваме. Девојка: Ама, јас сум трудна! Дечко: E јебига, јас прв реков |
|
![]() |
|
Перо, студент во Скопје, и пишува на својата девојка која студира во Софија: "Драга Ивана! Мислам дека нашата врска веќе не е тоа што го замислував. Оддалеченоста помеѓу нас е премногу голема. Морам да ти признаам дека од твоето последно доаѓање тука те изневерив 4 пати. Мислам дека тоа не е во ред ниту за еден од нас. Прости ми и те молам да ми ја пратиш сликата која ти ја оставив минатиот пат. П...оздрав, Перо."
Ивана, видно повредена, веднаш заминала кај својата колешка која работи во фото-студио и ги собрала сите слободни фотографии од згодни момци и на тоа ги додала сите фотографии од своите млади роднини, пријатели и бивши дечковци. Сите насобрани фотографии (50 на број) заедно со фотографијата на Перо ги ставила во еден коверт и му напишала: "Драги Перо! многу ми е жал но навистина не можам да се сетам на тебе. Те молам да си ја земеш твојата слика а останатите да ми ги вратиш назад. Поздрав, Ивана |
|
![]() |
|
12 причини зошто жените треба да го сакаат вибраторот: ■ Вибраторот никоаш не е уморен!! ■ Вибраторот не прди и не подждригнува! ■ Вибраторот никогаш не обајснува дека е МАЛО, АМА ТЕХНИЧАРЧЕ! ■ Вибраторот никогаш нема да те праша дали ти е прв! ■ Вибраторот нема да се фали на цела кафана дека веќе не си девица! ■ Вибраторот нема да е љубоморен на твојот другар, тренер или фризер! ■ На вибраторот не му требаат извинувања и објаснувања! ■ Вибраторот никогаш нема да те напушти заради помлада и поубава! ■ Секогаш знаеш каде е кога ќе ти затреба! ■ За вибраторот неможе да ти се случи да дознаеш дека веќе е оженет! ■ Вибраторот никогаш не го сака пивото повеќе од жената! |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |